2018 April 27, Friday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20214765
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Választási hangulatjelentés április I.

2006. április 14. (péntek)


I. A megyei hírmagyarázók latolgatják a választási esélyeket. Reálisabbnak tartják a jelenlegi koalíció győzelmét.

II. A két nagy politikai tábor vezetői, Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor gőzerővel kampányolnak, beszédeik azonban egyre kevesebb helyet foglalnak el a vidéki napilapokban. Mintha a tudósítók és az olvasók is kampánymérgezésben szenvednének.

III. Sok kampányrendezvény már nincs, csak kevés nagygyűlés.

IV. Ellentmondás bontakozik ki a megyei újságok hasábjain. Egyszerre adnak hírt Dávid Ibolya hajlíthatatlanságáról, és arról, hogy az MDF helyi jelöltjei hajlamosak visszalépni a Fidesz-jelöltek javára.

V.
A megyei napilapokból eltűntek a politikai hirdetések. A még talpon maradt képviselő-jelöltek legföljebb kellemes húsvéti ünnepeket kívánnak a választópolgároknak.


1. Újságírók az első fordulóról


-Szigeti Sándor dunaújvárosi jegyzetíró szerint „Az országgyűlési választások talán legfontosabb tanulsága, hogy a magyar választópolgárok nem akarnak kétpárti parlamentet.” (Dunaújvárosi Hírlap, 04.11.)

-Ármás János veszprémi jegyzetíró szerint „a Fidesz-kampány a hatásra, az azonnali élményre épült. A találkozásra, a közelségre, az együttlétre. Az extázisra.” (Napló, 04.14.)

-Virrasztó Zsolt zalaegerszegi jegyzetíró szerint bebizonyosodott, hogy „A jobboldali szavazók egy része nem hajlandó követni … a Fidesz kiszámíthatatlan cikázásait a politikai térben.” (Zalai Hírlap, 04.11.)

-Lakner Zoltán politológus szerint „Sokan már évek óta mondták: az egyetlen jobboldali párt stratégiája túlságosan kockázatos. Különösen, ha a Fidesz a Szövetségen kívül maradó politikai erők ellehetetlenítésére törekszik.” (Vas Népe, 04.14.)


2. Jobboldali politikusok az első fordulóról


-Racker Béla, az MDF Vas megyei alelnöke szerint „A Fidesz álságos és hazug taktikához folyamodott: egyszerűen bűnbakot keres a választási vereséghez.” (Vas Népe, 04.13.)

-Viniczai Tibor, az MDF országos alelnöke szerint a legnagyobb ellenzéki párt a matematikai valószínűségektől függetlenül már elveszítette a választást, s most bűnbakként szeretné beállítani az MDF-et. (Fejér Megyei Hírlap, 04.12.)

-Gyimesi Endre Fidesz-képviselőjelölt, zalaegerszegi polgármester szerint az MDF nélkül „lényegesen csökkent a győzelem esélye, de számtalan példa bizonyítja: ha az ember nem adja fel, sikert arat.” (Zalai Hírlap, 04.14,)

-Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke Székesfehérvárott kifejtette: „Hinnünk kell abban, hogy lehetséges a kormányváltás.” (Fejér Megyei Hírlap, 04.14.)


3. Baloldali politikusok az első fordulóról


-Gyurcsány Ferenc miniszterelnök arra kérdésre, hogy mi volt a siker titka, ezt válaszolta a Veszprém megyei napilapnak adott interjújában: az MSZP „arról beszélt, hogy milyen jövőt képzel el az országnak, és nem arról, hogy mi a baja a múltjával”.(Napló, 04.14.)


4. A második fordulóról


-Fábián György győri jegyzetíró „a két forduló közti őrületről” értekezik. (Kisalföld, 04.12.)

-Áder János, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint aki a kormánypártok jelöltjeire szavaz, az a kilátástalan jövőt választja. (Nógrád Megyei Hírlap, 04.14.)

-Martonyi János volt külügyminiszter Szegeden méltányolta Orbán Viktor lemondását a miniszterelnök-jelöltségről: „Őt nem érdekli, ki a főnök.” (Délmagyarország, 04.14.)


5.  A kampányról


-Sudár Ágnes győri jegyzetíró nyílt levelet intézett a Politikához, utolsó mondata: „Tisztelt Politika! Harcoljon, küzdjön vagy húzzon bele. Én hazamentem.” (Kisalföld, 04.13.)

-Török Tibor szombathelyi jegyzetíró szerint „Már csak néhány nap, és országos/helyi politikai krémünk remélhetően felébred a választásnak nevezett révedésből.” (Vas Népe, 04.14.)

2006. április 10. (hétfő)


I. A megyei hírmagyarázók a kampánycsend előtti napon szinte elfeledkeztek a választási kampányról.

II. A megyei napilapok szombaton, a kampánycsend miatt nem tudósíthattak a péntek délutáni-esti kampányzáró gyűlésekről. Ezt a hiányt csak hétfőn pótolhatták, ha egyáltalán pótolták.

III. Lapzárta miatt a hétfői számokban csupán a vasárnap esti feldolgozottság 90-95 százaléka alapján tájékoztatták az olvasókat.

IV. A tudósítások és szórványos értékelések hangneme tárgyias, kiegyensúlyozott. Például a két nagy politikai tömb vezetőjét családostul tették egymás mellé.

V. A megyei lapok máshová helyezik a hangsúlyt: kétesélyesebbnek vélik a második fordulót, mint az országosok.


1. Az első fordulót megelőző helyzetről


-Török Gábor politológus úgy összegzi a miniszterelnök-jelölti vita tanulságait, hogy „nem kétséges, az interpretációs küzdelem legalább annyira része a politikai versenynek, mint maga a vita”. (Vas Népe, 04.07.)

-A salgótarjáni napilap hétfőn tér vissza a péntek esti kampányzáró nagygyűlésre (a kampánycsend miatt csak hétfőn közölhetett tudósítást). Orbán Viktor elmondta Salgótarjánban: „Nem revansot akarunk, nem a múltat akarjuk megnyerni, hanem a jövő esélyeit megtartani és kiszélesíteni a magyarság számára.” (Nógrád Megyei Hírlap, 04.10.)


2. Politikusok értékelése az első fordulóról


-Fertő László, a Fidesz Fejér megyei elnöke szerint „A polgári oldal képes arra, hogy a második fordulóban javítson az eredményén”. (Fejér Megyei Hírlap, 04.10.)

-Kovács Ferenc, a Fidesz Vas megyei elnöke megismételte azt a formulát, amelyet Rogán Antal kampányfőnök mondott az egyik országos televízióban: „Ma Magyarországon többen vannak azok, akik kormányváltást akarnak. Azon dolgozunk, hogy a második fordulóban érvényesítsük a választók többségének akaratát.” (Vas Népe, 04.10.)

-Németh Kálmán, az SZDSZ Vas megyei elnöke szerint a pártja döntheti el, hogy melyik nagy párt alakíthat kormányt. (Vas Népe, 04.10.)


3. Újságírók értékelése az első fordulóról


-A vasárnapi szavazás hangulatáról Szerdahelyi Csaba tatabányai jegyzetíró: „Az indulatok most kezdenek elszabadulni.” (24 Óra, 04.10.)

-Somodi Géza győri jegyzetíró a kampánycsend és a borítékba gyömöszölt szavazólapok ürügyén kifejti: „A választási szabályok a pártok számára készültek, nem a választópolgároknak.” (Kisalföld, 04.10.)

-A debreceni napilap szerint „A szocialistákat elbizonytalanította az MDF”. A szignóval jelzett tudósító kifejti, hogy a „szocidrukkerek rádöbbentek: eggyel több teríték került az asztalra”. (Hajdú-Bihari napló, 04.10.)

-Horváth Éva veszprémi jegyzetíró szerint a legnagyobb eredmény, hogy „nem szorul ki a parlamentből a rendszerváltás két nagy (mára kisebbé, de nem kevésbé fontossá vált) pártja, az SZDSZ és az MDF. (Napló, 04.10.)

-Panek Sándor szegedi jegyzetíró A kis pártok nagy napja című cikkében megkérdezi: „Az MSZP vagy a Fidesz kóstol-e bele abba, hogy egy, a szavazótáborához mérten túlzott igényeket tápláló kispárttal kormányozzon?” (Délmagyarország, 04.10.)


4. A sajtó és a politika kapcsolatáról


-Barták Péter, a veszprémi napilap főszerkesztője visszatér a szerkesztőség és a Fidesz közti vitára. Visszautasítja az ellenzéki párt vádját, hogy lapja politikailag elkötelezett volna. (Napló, 04.10.)

2006. április 5. (szerda)

 
I. A megyei hírmagyarázóknak nincs kitüntetett témájuk.

II. A helyi publicisták megosztják figyelmüket az árvíz, április negyedike, a két nagy párt szombat-vasárnap megrendezett tömeggyűlése és a szerda este esedékes miniszterelnök-jelölti tévévita között.

III. Az áradó folyók miatt a Duna és Tisza gyűjtőterében megjelenő napilapok kevesebbet foglalkoznak a választási kampánnyal.

IV. Gyurcsány Ferencet egyszerre szidják és dicsérik azért, mert az árvíz miatt lemondta a hétfői kampányprogramját.

V. Feltűnő Kuncze Gábor és Dávid Ibolya aktivitása a vidéki Magyarországon.

 
1.A két budapesti nagygyűlésről

  
-Ármás János veszprémi jegyzetíró a Fidesz nagygyűléséről: „Az Árpád-sávos zászlóknak nincs helye ott, ahol a harmadik köztársaság jövőjéről hirdetik a bölcsességet.” (Napló, 04.04.)

-Szegő Péter publicista az Inform Média lapjaiban, 160 ezer példányban kifejti: „A hétvége egyetlen igazi újdonsága az volt, hogy az MSZP vezetői megtapasztalhatták, amit a másik oldal politikusai már régen élvezhetnek. Tudják már ők is, hogy milyen érzés olyan tribünön állni, mely alatt hívek tízezrei skandálják a párt jelszavait.” (Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország, Hajdú-Bihari Napló, 04.04.)

-Hiller István interjút adott a dunaújvárosi napilapnak. A budapesti nagygyűlésről kifejtette: „A modern baloldal, az MSZP történetének legnagyobb rendezvényét tartottuk szombaton, és legalább ilyen fontosnak érzem a hangulatot.” (Dunaújvárosi Hírlap, 04.05.)

 
2.Az árvízről

 
-Koloszár Tamás győri publicista Politikusok gumicsizmában című cikkében írja: „A közhasznú munkát végző miniszterelnök-jelöltekkel kizárólag csak a kampányban találkozhatunk.” (Kisalföld, 04.05.)

 
3.A miniszterelnök-jelöltek vitájáról

 
-Palásti Péter tatabányai publicista Ki nyer ma? című cikkében azt írja, hogy az a párt nyeri az országgyűlési választást, „amelynek miniszterelnök-jelöltje győztesen kerül ki ma a nagy érdeklődéssel várt tévévitából”. (24 Óra, 04.05.)


4. A pártokról

 
-Gyurcsány Ferencet ábrázolja az a fizetett hirdetés, amely hat Springer-napilap online-változatában, a címoldalon jelent meg 170 ezer példányban. (24 Óra, Új Dunántúli Napló, Heves Megyei Hírlap, Somogyi Hírlap, Tolnai Népújság, Új Néplap, 04.04.)

-Fékezett habzású gyűlés címmel jelent meg (pj) tudósítása a Gyurcsány Ferenc távollétében megrendezett dunaújvárosi nagygyűlésről. Pekarek János a hangulatot hiányolta. A Duna-gáton tartózkodó miniszterelnök helyett beugró Hiller Istvánt „foghíjas” jégcsarnok fogadta, ráadásul a pártelnök a sárbogárdi gyűlésről húszperces késéssel érkezett. „Akadt szocialista szervező, aki szerint politikai hiba volt Gyurcsánytól, hogy az árvíz miatt lemondta a hétfői kampánykörutat. Más úgy vélte, ezzel elintézte a dunaújvárosi MSZP-seknek a második fordulót, így nem fog az elsőben nyerni a jelölt, Kálmán András polgármester. Mi jóslatokba nem bocsátkozunk, de az biztos, hogy a Fidesz 1994-es kampánytechnikáitól még messze vannak a szocialisták.”  (Dunaújvárosi Hírlap, 04.04.)

-Orbán Viktor Fidesz-elnök hétfőn három Vas megyei településen: Szombathelyen, Kőszegen és Celldömölkön tartott beszédet. Megszólalásaiban új elem nem merült föl. (Vas Népe, 04.04.)

-Orbán Viktor hétfőn Győrött is megfordult, beszédében új mozzanat nem hangzott el. (Kisalföld, 04.04.)

-Zalaegerszegen az MDF egyik aktivistája letépte a fideszes polgármester plakátjait. Állítólag azért tette, mert a polgármester plakátját az MDF-es képviselőjelöltjére ragasztották. A szerkesztőség szerint „két, tulajdonképpen azonos oldalon álló párt aktív szimpatizánsairól” van szó. Arra a kérdésre, hogy ha úgy alakul az első forduló eredménye, visszalép-e a Fidesz javára, az MDF képviselőjelöltje, Baján Antal ezt felelte: „Majd akkor megmondom.” (Zalai Hírlap, 04.04.)

-A magyarországi Munkáspárt 2006 Békés megyei elnöke bejelentette, hogy ahol nem indítanak saját jelöltet, ott a szocialisták jelöltjét támogatják. (Békés Megyei Hírlap, 04.04.)

-Kuncze Gábor SZDSZ-elnök interjút adott a Zala megyei napilapnak. Azokról a választási ígéretekről, amelyekre nem lesz pénz, ezt mondta. „Nem lehet hazudni az embereknek, akkor sem, ha a hazugság édesebben hangzik.” (Zalai Hírlap, 04.05.)

-Kuncze Gábor interjút adott a szegedi napilapnak, amelyben elmondta, hogy becslése szerint 1900 milliárd forintba kerül évente az olykor párhuzamos állami apparátusok fenntartása. Ha csak tíz százalékot lehetne spórolni rajtuk, akkor ez a pénzösszeg felélénkítené a gazdaságot, és adót is lehetne csökkenteni belőle. (Délmagyarország, 04.05.)

-Csurka István MIÉP-elnök szerint a Fidesz 57-58 százalékkal nyeri az országgyűlési választást, „anélkül, hogy megérdemelné”. A Szegeden szónokló politikus először tartotta kétségesnek, hogy a MIÉP-Jobbik Választási Szövetség bekerül a parlamentbe. (Délmagyarország, 04.04.)

 
5. Érdekesnek ígérkező kampányesemények

 
-Dobrev Klárával, a miniszterelnök feleségével lehet beszélgetni április 5-én, a várpalotai Nagy Gyula Galériában. (Napló, 04.04.)

-Pitti Katalin operaénekes és Kun Miklós történész vendégeskedik április 6-án, Balatonkenesén, a Fidesz-képviselőjelölt fórumán. (Napló, 04.05.)

-Szabadbattyánban „ökumenikus” politikai fórum lesz április 6-án. Az összejövetelen hat párt képviselőjelöltjei vesznek részt. (Fejér Megyei Hírlap, 04.05.)

2006. április 3. (hétfő)


I. A megyei hírmagyarázóknak nincs kitüntetett témájuk.

II. A megyei napilapok többnyire nem nyilvánítanak véleményt a két nagy párt budapesti tömeggyűléséről. Legföljebb tudósítást közölnek róluk, a politikai kiegyensúlyozottság jegyében.

III. Azok a megyei hírmagyarázók, akik mégis kifejtik a véleményüket, a két rendezvénynek inkább csak érzelmi jelentőséget tulajdonítanak - a pártszimpatizánsok szempontjából.

IV. Mintha a kampány visszhangja elnyomná az áradó folyók morajlását.

V. A két esemény árnyékába került kis pártok kimaradtak a megyei napilapokból.


1. A két nagy párt fővárosi tömegrendezvényéről


-Az öt pannon napilap terjedelmes és kiegyensúlyozott közös cikkben tudósít a két hétvégi nagygyűlésről. A tudósító nem ment bele a számháborúba.

-A két Lapcom-napilap, a győri és a szegedi közül az utóbbi saját tudósítóval képviseltette magát mindkét rendezvényen. Molnár B. Imre elsősorban a szegedi mozzanatokat kereste, általánosságban pedig mindkét demonstrációról tárgyszerű és érzékletes képet vázolt. (Délmagyarország, 04.03.)

-A Springer-hálózat kilenc lapja a központi szerkesztőség politikailag kiegyensúlyozott beszámolóját közölte.

-Az Inform Média három napilapja szintén együtt tárgyalta a két rendezvényt, a tudósítás címe: „Nyugalmas” nagygyűlések.

-Krilov István szombathelyi jegyzetíró Nem robbant bomba című cikkében azt emeli ki, hogy a két nagygyűlés leginkább „a saját táborok aktivizálására szolgált”. (Vas Népe, 04.03.)

-Szerdahelyi Csaba tatabányai jegyzetíró szerint „A hívek előtt tobzódtak a főnökök.” (24 Óra, 04.03.)

-Panek Sánor szegedi jegyzetíró szerint Orbán Viktor hatásosabb szónoknak bizonyult Gyurcsány Ferencnél. (Délmagyarország, 04.03.)

-Munkácsi Imre dunaújvárosi jegyzetíró kertben dolgozó polgára a metszőollók csattogása közben figyel a ház felé, ahonnan mondatfoszlányok ütik meg a fülét a nyitva hagyott televízióból. „A szódát kortyolva töprengett el rajta: ennek a sok embernek tényleg ez a legfontosabb hétvégi programja?” (Dunaújvárosi Hírlap, 04.03.)

-Koloszár Tamás győri jegyzetíró szerint a Gorenje-bevásárlóturizmus után most új izmus terjedt el a vidéki Magyarországon: a „kampányturizmus”. (Kisalföld, 04.03.)


2. Az MSZP-ről-Szili Katalin parlamenti elnök Csesztregen megkoszorúzta páter Kerkai Jenő jezsuita szerzetes, a KALOT-mozgalom alapítójának emlékművét. (Zalai Hírlap, 04.03.)

-Folytatódik a plakátháború Zalában. A zalaegerszegi MSZP-szervezet kiderítette, hogy az oktatási intézmények udvarán törvényellenesen elhelyezett hirdetőtáblákat a tulajdonos (a fideszes többségű önkormányzat) a szokásos piaci ár negyedéért adta ki. (Zalai Hírlap, 04.03.)

-Egy lenti honlap üzemeltető állásfoglalást kért a választási bizottságtól. A fideszes irányítású önkormányzat százszázalékos tulajdonában lévő városi televízió ugyanis tartalmi okból elutasította a baloldali elkötelezettségű honlap politikai hirdetésének közlését. Volt-e joga az elutasításhoz egy közszolgálati jelleggel működő médiumnak? - kérdezték a beadvány megszövegezői. A választási bizottság szerint a döntés következtében a honlap támogatta képviselőjelölt esélyegyenlősége nem csökkent. (Zalai Hírlap, 04.01.)


3. A Fideszről


-Pokorni Zoltán alelnök interjút adott a dunaújvárosi napilapnak. Az újságíró Pekarek János kérdéséire két érdekes választ adott. „Ön szokott mérsékeltebben, megengedőbben, ha szabad ezt mondanom: liberálisabban beszélni a pártjában, ha nem veszi ezt sértésnek.” A válasz: „Nem veszem sértésnek.” „Mintha ebben a szereposztásban máshová került volna a hangsúly: nem annyira fontos most az Ön által képviselt hangvétel?” Pokorni válasza: „A Fidesz egy nagyon nagy szövetséggé vált. Nemcsak a nevében, hanem ténylegesen is. Kibővült, kiszélesedett, kereszténydemokraták, kisgazdák, elég radikális magoszosok, az MDF-ből kitessékelt nemzeti fórumosok, lungo dromosok, a Fidelitas tagjai, sőt még fideszesek is vannak ebben a szövetségben.” (Dunaújvárosi Hírlap, 04.03.)


4. Választási jóslatok


-Csurka István szerint „nagy arányban nyer majd a Fidesz, a jelenlegi legnagyobb ellenfelünk, hiszen az MDF-es példához hasonlóan a MIÉP-és képviselőket is megfenyegették vagy visszalépésre akarták rábírni a választások előtt”. (Napló, 04.03.)


5. Érdekesnek ígérkező kampányesemények


-Az MSZP tavaszköszöntő rendezvényt tart április 2-án, Pápán, a „sztárvendég” lesz Koós János és Dékány Sarolta táncdalénekes. (Napló, 04.01.)

-Kovács Kálmán SZDSZ-képviselőjelölt invitálja az érdeklődőket a nagykanizsai Olajbányász-pályára, a horvát-magyar ifjúsági válogatott, illetve a kanizsai öregfiúk és „sztárokból” összeállított válogatott labdarúgó mérkőzésekre. (Zalai Hírlap, 04.01.)

-Az MSZP martonvásári szervezete látja vendégül a Neoton-együttest április 2-án a Beethoven általános iskolában. (Fejér Megyei Hírlap, 04.01.)

-A Fidesz képviselőjelöltje április 3-án, Zircen megrendezendő fórumán vendégeskedik Tőkéczki László művelődéstörténész. (Napló, 04.01.)

-Katona Tamás történészt az MDF képviselőjelöltje látja vendégül Mórott április 3-án.

-Pozsgay Imre politológus vendégeskedik április 4-én a litéri faluházban a Fidesz-képviselőjelölt fórumán. (Napló, 04.03.)

Copyright © by KLUBHÁLÓ - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata All Right Reserved.

Published on: 2006-05-08 (4069 olvasás)

[ Vissza ]


- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.01 Seconds