2018 April 22, Sunday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20190516
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Blogfüggők Baráti Társasága

A Blogfüggők Baráti Társasága egy önkéntes alapon szerveződött, baloldali (-liberális) értékrendű civil közösség.

Eredetileg a Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úr által 2006. év elején indított blog-oldalon került kapcsolatba egymással számos baloldali aktivista, majd néhány személyes találkozást követően ez a társaság februártól egyre növekvő létszámban kapcsolódott be a választási kampányba.

A blogírótól származó „Húzzunk bele!” feliratos, maguknak készített pólóban járták a rendezvényeket – e jelszó felfuttatásában, s kampányszlogenné válásában játszott szerepükről, a Miniszterelnök Úrról írt Debreczeni könyvben (435-6. o.) részletesebben is olvashatnak.

Az országgyűlési választások után ez a közösség nem szóródott szét, nagyobbrészt együtt maradt. Számos jól sikerült baráti összejövetel, közösségi megmozdulás és kultúrprogram után egyre inkább felmerült az igény, hogy formailag is szervezettebb és már nevesített csapat legyenek, hiszen e társaságot váltakozóan Amőbásoknak, Gyurcsány-blogosoknak és még néhány más (nem mindig elismerő) megnevezéssel illették.
Így és ezért született meg a mára ismertté vált Blogfüggők Baráti Társasága elnevezés és logó, s mindehhez csapatpólók is készültek.

Az Amőbával történő együttműködés keretében elkezdtük klubéletünket is megszervezni - az október 18-i klubnyitón 39-en voltunk, s még sikeresebb lett az Amőbával közösen lebonyolított november 18-i beszélgetés Debreczeni Józseffel, amelyen száznál többen vettek részt. Decemberben ugyanott végre megtarthattuk a közben elkészült „BalMorál” pinceklub avatóját, s 2007 elejétől kb. heti-kétheti rendszerességgel rendeztünk klubprogramokat: minden hónapban volt legalább egy teljes körű klubtalálkozó, és volt tematikus klubestünk, informatikai tanfolyamunk. Vendégül láttuk Lendvai Ildikót és Debreczeni Józsefet, s Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úrral és feleségével együtt ünnepeltük blogjának és a társaságunknak közös egyéves születésnapját. Ezekről az eseményekről és egyéb megmozdulásainkról az Amőba honlapján, a Galériában láthatnak számos fényképet: http://www.amoba.hu/galeria.php
Tavaly ősszel alakult ki a Pallas Páhollyal is egy kitűnő kapcsolat, ennek révén havi rendszerességgel vendégül láthattunk ismert közéleti személyiségeket: 2006 decemberében Mészáros Tamást, a 2007-es év első felében pedig: Kéri Lászlót, Földes Pétert, Dobrev Klárát, Bauer Tamást, Avar Jánost és Bodor Pált.
Még a 2006-os kampánycsend idején jött létre egy zárt fórumunk, ezen régebben a belső kommunikációs és szervezési tevékenységünket bonyolítottuk, de mára kinőtte magát, feladata is jelentősen megváltozott – jelenleg mintegy 80 topikban 35 ezer körüli hozzászólásnál tartunk.
Tagjaink rendszeresen írnak az Amőba, Klubrádió, 168 óra, Kapcsolat és a részben közreműködésünkkel feléledt Klubháló fórumaiba.
Ez év nyarán a BBT egyesületté alakult.

Elérhetőségeink:
Blogfüggők Baráti Társasága
Budapest, 1163. Lobbanó u. 1.
bbt@blogfuggok.hu

Elnök: dr. Sebők László [Sela] 06-70-378-6131, sela@blogfuggok.hu 
Alelnökök: Balog Judit [Csutak] 06-30-476-8660, csutak@blogfuggok.hu 
Vadnai Ildikó [Kisvackor] 06-70-378-6150, kisvackor@blogfuggok.hu 

Copyright © by KLUBHÁLÓ - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata All Right Reserved.

Published on: 2007-02-21 (3051 olvasás)

[ Vissza ]


- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.05 Seconds