2018 April 27, Friday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20214851
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Hányok a könnyektől
Posted on November 24, Tuesday, 15:00:00
Topic: Itt és most - közérdekü írások
Fiatal munkatársunk a Csillag születik című televíziós vetélkedő "sztárjairól" elmélkedik.


Dráma kell az országnak - de nem a színházban, az túlontúl „entellektüel” lenne. Így, szombatonként akár a kocsmában is megnézzük hazánk születendő (hulló)csillagait, hogy a buszon Jolika nénivel legyen miről beszélgetni a piacig. Az előző évadban volt minden: diszlexiás mesemondó, éhezésen és könnyeken nyert milliók, színészkarrier helyett szobafestő-mázoló szakma. Amikor már majdnem elfeledtük, hogy tulajdonképpen miért is köpött fele királyságunk a sarokba a Csillag születik mindent eldöntő döntője után, újabb Nyilas Misike tűnt fel a színen, hogy kisírja Esmeraldán szocializálódott embertársai segítségével az RTL Klubtól a havi hat számjegyűt és az álomautót.

Tabáni István kétségtelenül tehetséges, a depresszív sáv megasztárja, kisebbségi komplexusának hétmérföldes csizmájával a Kárpátokat könnyedén átléphetné. Míg a zsűri ömleng, a pornép szavaz, Tabáni csak bőg, mint az öreg király, aki egyre csak fázik, mert szeretet nélkül megveszi az isten hidege, és nem hiszi el, hogy lett belőle valaki. Mielőtt a kamera ismét a tisztelt szakértőkre és a műsorvezetőkre irányulhatott volna, utolsót cseppentettek a glicerin tartalmú műkönnyből körültekintően sminkelt arcukra, hiszen Árpika miatt nem maradt szem szárazon a meghatottságból 2009-re. Porzik a könnycsatornánk, de az imázs megköveteli a részvétteljes tekintetet. Kiárusíthatja Kaszás Attila feledhetetlen alakját az úgynevezett legjobb barátja, hogy ócska és hatásvadász módon csalogasson még több embert a képernyők elé, ezzel is növelve a népszerűségét és nem utolsó sorban a gázsiját.

Mielőtt a szentimentalisták keblükhöz kapnak, gondolják végig, kik maradtak el az eddigi fordulók megmérettetéseiben. A verseket megéneklő Kávészünet-együttes, akiknél egy törpe és a rúdtáncos is több pontot kapott. Igaz is, kinek van szüksége sose hallott poéták firkálmányainak dallamok közé erőltetésére, amikor ma már nem divat olvasni. Cserébe lett egy újabb fahangú tinibálványunk, aki legalább a szövegét eltalálta az egyébként rousseau-i magasságokba törő TNT-zenekar egynyári slágerének.

2334

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Itt és most - közérdekü írások
· Írta: Foszerkeszto


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Itt és most - közérdekü írások:
Vita a szexuális tévéműsorokról


Article Rating
Average Score: 1.43
szavazat: 108


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj és lépj be!
Belépés/Regisztráció: Klikk ide >> | 56 hozzászólás | Search Discussion
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.


Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: mao631 Ideje: November 25, Wednesday, 12:45:27
(Adatok | Üzenet küldése)
Szia. Elovasván cikkkedet arra a következtetésre jutottam,hogy te is egy vagy azon emberek közül akik megirigyyelvén más tehetségét,kitörni akarását a szürke hétköznapokból inkább a közvéleménnyel ellenfordulva így próbálsz érvényt szerezni,hogy te is ismert felkapott légy.Természetesen miután kisírtad magad kb.20x is megnézett Tabáni videóján,majd 50-100 papírzsebkendőt telekönnyezve,szüleid vállán zokogva - tollat ragadtál,hogy tervedet megvalósíts.Nem azt mondom,hogy mindenkinek szeretnie kell ami az egyiknek tetszik,mielőtt ezzel érvelsz!! a "kiárusíthatják Kaszás" bejedzésedre,meg annyit,hogy a te felfogásod szerint egyetlen elhunyt sztár előadását nem szabadna ujrajártszani.Pedig lehet,hogy éppen ezzel állít neki egy szép emléket,hogy ne tűnjön a feledés homáklyába????!!Mindenkinek meg van a lehetősége,hogy előre kerüljön nos tessék szurkolok neked,és még támogatni is foglak.Nos talán ugy kellene kezdened,hogy a környezetvédelem terén indulnál,a fák védelmével,(tudod amiből a pzs készül)kevesebbet könnyeznél,már lépéseket tennél a tisztább és szebb környezetünkért.Sajnos ami ZAVAR az írásodban,az az a tény,hogy téged atrocitál a fogyatékkal élő emberek közéleti szereplése!!Ragadj tollat újra és nyomd le a kis rosszlábú repperénekest is-Biztos nagy sikered lesz.Ne mutasd magad kemény embernek,mert csak a nagyon gyengénlátok nem veszik észre milyen gyenge vagy jellemileg,mint emberileg is.Nagyon sajnálom,hogy nem találod a helyed az életben de keresgess és mejd hidd el sikerűl,te se add fel kűzd mint az István. Ehhez kívánok neked sok sikert. mao631Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: bettyce24 Ideje: November 25, Wednesday, 19:51:03
(Adatok | Üzenet küldése)
Sajnálom, hogy ilyen szegényes az érzelem világod és empátia abszolút nem szorult beléd. Én megértem, hogy más az ízlésed és neked nem jön be, mint előadó, vagy mint ember, vagy hogy esetleg magával a Csillag születikkel van bajod. Én sem néztem korábban tehetségkutató műsorokat, de néha azért akad egy-egy tehetség, mint István. A hangja mellett a lénye az ami kiemeli, megkülönbözteti az átlagtól, sőt nem csak attól... Ha szerinted ő csak egy megcsinált valaki és nem tartod őszintének az érzéseit, akkor nem tudom kit tartasz annak... Nem láttam még nála őszintébb, tisztább lelkű, nyílt embert. Lehet, hogy ezzel a zagyvasággal amit összeírtál az írói vénádat akartad megmutatni, de nem sikerült... Ezzel inkább azt mutattad meg, hogy milyen sötétség van a fejedben és a szívedben Pocskondiázni, mást lehúzni, lenézni, becsmérelni bárki tud, én is ha megerőltetem magam, de ilyen szintre nem süllyedek. Azt sem értem egyébként, hogy mi alapján érzed magad feljogosítva, hogy ilyeneket írj. Te biztos tökéletes lehetsz, te sosem sírsz, neked sosem fáj semmi.. Lehet, mert akinek kőböl van a szíve és sivár a lelke mint sivatag semmilyen érzelemre nem képes a gyűlölködésen kívül. Lehet, hogy még Fáy Miklóstól is nagyobb kritikusnak képzeled magad és annyira bátor vagy, hogy mindenkiről véleményt formálsz, aki utadba kerül. Jó tanács: ha nem tetszik valami, ne nézd (ha pedig nézed, akkor kultúrált kritikát írj)Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: Cammie Ideje: November 25, Wednesday, 20:34:35
(Adatok | Üzenet küldése)
Most írjam azt, hogy én meg hányok az olyan emberektől akik azt fikázzák, hogy valaki elérzékenyült és elsírta magát? Hát gratulálok anyukám! Nagyon menő vagy! :D Nyilván te sose bőgsz, és ha valamelyik családtagod, barátod, ismerősöd sírni látod inkább még belerúgsz kettőt, vagy legalábbis hidegen hagy mert te hánysz a könnyektől.. Elég ciki ez rád nézve ha ilyen ember vagy.
És sosem értettem, hogy lehet valaki akkora tapló, hogy olyan embereket sérteget, akik a kelleténél érzékenyebbek.
Nem állok neki osztani az észt, mert nincs értelme.. reménytelen vagy.
A lényeget már leírták előttem, szerintem gondolkodj el, rád fér.
Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: mesarthim26 Ideje: November 25, Wednesday, 20:55:59
(Adatok | Üzenet küldése)
Sajnos annyiban igazad van, hogy ezek a műsorok néha túlon túl hatásvadászok......
De ahhoz nincs jogod,hogy egy amúgy is megtört embert megalázz.......Honnan veszed a bátorságot? Ha a műsorral van problémád arról írj kritikát, de azt is normál hangnemben.
Sajnos egy ember életében nem csak "entellektüelre" van szükség hanem empátiára is.......Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: sveszticlaire Ideje: November 25, Wednesday, 23:10:57
(Adatok | Üzenet küldése)
Kegyetlen vagy. És talán szerencsés, mert nem találkoztál hasonló érzéketlenséggel mint a tiéd. Hogy merészeled más fájdalmán köszörülni a nyelved? Vitriolos stílusodat erre használni  meglehetősen öncélú, és szánalmas. Nincs más lehetőséged kiemelkedni az ismeretlenség homályából? 
Ha már a didergőkirályos hasonlatnál tartunk: nem lehet, hogy ez inkább rád illik? Ő nem attól fázott ám, hogy nem szerették, hanem hogy ő nem volt képes szeretni. 
Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: Krinyo Ideje: November 26, Thursday, 00:20:38
(Adatok | Üzenet küldése)
No, én is megjöttem. Gondoltam becsatlakozok ebbe a faramuci szituációban. Én itt valamit nem nagyon értek. Ha ennyire nem bírod elviselni a csillag születik adását akkor miért nézed? Tán nincs jobb dolgod? Vagy ez volt életed legnagyobb álma, hogy lealázzál ártatlan embereket egy nem túl közismert honlapon? De jó neked, hogy ennyi időd van.Remélem ettől valami iszonyatosan fontos személyiségnek érzed magad, holott ilyen kis esszére még a 14 éves lányom is képes :( Bár hála istennek ő nem ilyen rosszindulatú mint te. Még szerencse, hogy a legtöbb embernek szorult egy kis érzelem a szívébe, és át tudja érezni mások helyzetét. Javasolnám, hogy az írói pályát messze kerüld el. Inkább rajzolj abban biztos nagyobb sikered lesz. Kritikusnak se menj el, mert ahhoz is tudás kell. Remélem rájöttél már arra is, hogy nagy hibát követtél el ezzel a kellemes hangvételűnek nem mondható vélemény özönöddel.Javaslom, hogy vedd le ezt a szemetet erről a honlapról, és mentsd ami még menthető. Üdv: KrinyóRe: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: timi Ideje: November 26, Thursday, 01:16:43
(Adatok | Üzenet küldése)
Kedves Szerző!
Remélem a kommenteket is elolvassa.
Próbálok finoman fogalmazni.
Tanácsolnám, hogy nézze meg mégegyszer, aztán mégegyszer, és megint mégegyszer ezt a videót.
Érdekes, ami nekem Tabáni István éneklése után elsőre lejött, hogy ennek az embernek nagyon komoly lelki gondjai lehetnek, és vmi miatt nincs önbizalma.Pedig meglenne rá az oka.
Ő nem egy dizájnolt sztárocska, aki ilyen kritikát megérdemelne, amit Öntől a fentiekben kapott.Azért ezekben a mai tehetségkutató műsorokban is lehet olyan tehetségeket találni, akik egyszerű emberek, vannak érzéseik, és az érzéseket nem azért mutatják ki, hogy ezzel szavazatokat szerezzenek.
+Még egy gondolat: az említett Kávészünet kiesése nekem is nagy csalódást okozott, de eszembe sem jutna ezért egy egyszerű, érzékeny embert okolni.Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: Salome28 Ideje: November 26, Thursday, 02:23:15
(Adatok | Üzenet küldése)
Egy dolgot nem értek: Mi alapján gondolod,hogy jogodban áll egy tehetséges, értékes, mély érzésű (abban nem vagyok biztos,hogy érted ennek a szónak a jelentését,de talán utána nézel) emberbe így belerúgni??? TE mit tettél le eddig az asztalra a huszonegynéhány éveddel és a "hatalmas" élettapasztalatoddal??? Nyilván azt gondoltad,hogy "Na most aztán megmutatom mit tudok, milyen keményen oda tudok mondogatni és milyen jó író vagyok!" Elárulom neked,hogy csupán annyit mutattál meg,hogy mennyire felszínes, érzéketlen, szánalmas ember vagy! Szállj magadba és gondolkodj el a kommenteken!
Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: nilerdan Ideje: November 26, Thursday, 02:58:10
(Adatok | Üzenet küldése)
Szeretnék én is hozzászólni, csatlakozni az előttem szólókhoz. De mielőtt ezt megtenném, csak egy kérdés…ez a te fotód? Mert ha igen, akkor szeretnék én is egy kicsit kritizálni, hogy én is növeljem az önbizalmadat.:)

Így első ránézésre te egy rendkívül életunt, érzéketlen nő lehetsz, aki valentin napon is kaktuszt kap rózsa helyett. De ahogy elnézem a fotódat, szerintem az bánt, hogy nem jutottál be a csillag születikbe…pedig megpróbálhattad volna, mint madárijesztő, mert ahogy így elnézem azt a szénakazalt a fejeden, a szép krumpli orrodat és a bádogember szívtelenségével bíró jellemed akár még esélyed is lehetett volna-így ez a kettősség valószínű ütős kombináció lehetett volna a zsűri szemében- de én nem akarlak bántani…biztos, hogy a következő adást is megnézed, chips-szel a kezedben hizlalod magad, és irigykedve nézed, amint valaki olyat csinál, amire te képtelen vagy.

Szerintem te egy kádban éneklő-magadat tehetségesnek tartó – nő vagy, akit mivel az isten semmivel nem áldott meg, csak rosszindulattal, ezért fáj neked, hogy valakibe tehetség szorult, ráadásul még emberi érzései is vannak. Elolvasva még egy cikkedet ezen az oldalon, nem javaslom, hogy ezen a pályán helyezkedj el, mert ez a cikk nagyon gusztustalan volt, a másik meg rettentő unalmas - majdnem elaludtam rajta.
Említed a kissebségi komplexust… Sajnos manapság sok embernek van ez a fajta „betegsége”, de ehhez neked még nem kéne rátenned egy lapáttal, úgy, hogy belerúgsz egy olyan emberbe, akit lehet, hogy az életében sok kudarc ért, vagy esetleg sokszor bántották. Az ilyenek, mint te járulsz hozzá, hogy emberekben ez a fajta érzés felerősödjön.

Zárom soraim, remélem neked is olyan jól esnek ezek a szavak, mint ahogy Tabáninak esne/eshet az, ahogy te írtál.
Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: sveszticlaire Ideje: November 26, Thursday, 07:41:05
(Adatok | Üzenet küldése)
Alexandra!

Első felháborodásomban csak érzemileg közelítettem meg az írását, de most újraolvasva észerevettem, hogy nemcsak emberi hibái vannak (esetünkben ezt tartom súlyosabbanak), hanem több helyen hibás stilisztikailag, és tárgyi hiba is van benne. Én rászánom az időt, hogy leírjam, remélem Ön is, hogy elolvassa.
1.) havi hatszámjegyű, az csak százezres nagyságrend, a verseny fődíja havi 1000000 Ft, ami ugye egy db egyes, és hat db nulla. Egy meg hat az hét. Azt hiszem, így érthető, egy olyan entellektüelnek is, mint Ön.
2.) Kisebbségi komplexusának hétmérföldes csizmája? Mi van? Csinos kis szókép, biztosan szürreálisnak szánta, de teljesen értelmetlen, érthetetlen, zagyva.
3.) A Didergő király meséjére hivatkozó tárgyi tévedésére fentebb, már utaltam. Annál is inkább fontos ez, mert ezt szánta a legnagyobb fullánknak. Nos, egyébként is téved. Tabáni Istvánra egyik sem vonatkozik. Sokan szeretik, és pont abba hal bele nap mint nap, hogy azt a szeretetet eljutassa, amit szívében hordoz. Kívánom, hogy önre is rátaláljon.
4.) Árpika miatt nem maradt szem szárazon a meghatottságból 2009-re. Ja. Ezt a mondatot sem értem. Bizonyára az én hibám.
5.) A szentimentalizmus egy műfaj, ennek művelőlje a szentimentalista, aki pedig túlérzékeny, az szentimentális. Semmi "-lista".
6.) A rousseau-i hasonlat lehet, hogy hangzatos, ám szintén nem bír semmilyen értelemmel.
Végezetül álljon itt egy link, ezt a művet olvassa el. Épülésére szolgálhat.
Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: bettyce24 Ideje: November 26, Thursday, 08:50:28
(Adatok | Üzenet küldése)
Hát, csak jelenthet valamit, hogy ennyien hozzászóltak a "művedhez". De ne hidd, hogy azt, hogy népszerű és tetszik, de gondolom erre már rájöttél a kommentek tartalmából. Örülök, hogy vannak még olyan emberek (és te nem tartozol ezek táborába), akik nem csak magukért, hanem másokért is képesek kiállni. Minden egyes hozzászólóval egyetértek, mindenki gondolata tetszik a tiéden kívül. Ja és ne értsd félre, nem a kritikát nem tudják az emberek elviselni, hanem annak módját, hangvételét. De véleményem szerint az írásod, nevezzük inkább firkálmánynak nem kritika, hanem gyalázkodás, mások szándékos bántani akarása, a gyengének tűnő ember eltaposása iránti vágy, érzem az írásodon azt a kéjes örömet, amit számodra okoz az, hogy végre valakinek megmondhatod a véleményed és ezzel bebizonyítod, hogy te nem kertelsz. Én csak remélni tudom, hogy István nem olvassa a soraidat, vagy ha valamilyen sajnálatos okból mégis ide téved, akkor elolvassa a hozzászólásokat is.... Végezetül (bár ez nem stílusom és ritkán élek vele) csak azt tudom mondani, hogy ÉN MEG HÁNYOK AZ ILYEN EMBEREKTŐL, MINT TE.
Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: attila992 Ideje: November 26, Thursday, 09:50:58
(Adatok | Üzenet küldése)
nem kell vele foglalkozni egy ronda kivül belül" személyiségről van szó..biztos ha az annyja elsirja magát vagy az egyik rokonja akkor azonnal rájuk is azt mondja hogy azért sirnak hogy hiresek legyenek és elérjenek valamit az életben hogy lehet arról a szegény Árpikáról igy fogalmazni te lelketlen szánalmas görény........Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: csabi Ideje: November 26, Thursday, 11:19:29
(Adatok | Üzenet küldése)
Szétcsúsztam ezen a libán.Ez ennek az országnak a legnagyobb baja, hogy ilyen típusú szánalmas, rosszindulatú emberek vannak.A stílusából ítélve elmehetne politikusnak.Igenis büszkének kell lennünk erre a fiúra.Nagyon tehetséges, és kihalófélben lévő emberi értékeket képvisel.Ez mögött valami média manipulációt keresni igencsak beteges dolog.Lehet, hogy ez a hülye fruska most élvezi, hogy mi meg itt adagoljuk neki a csupa negatívat.A képe alapján egyébként ritka ronda.Hát még a lelke!Csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy vajon mégis milyen jogon ír ilyeneket?Ez nem kritika, hanem rosszmájú sértegetés.Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: Benny Ideje: November 26, Thursday, 13:35:11
(Adatok | Üzenet küldése)
-.-
Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: Benny Ideje: November 26, Thursday, 13:36:42
(Adatok | Üzenet küldése)
Mit képzelsz magadrol? Azért mert téged senki sem szeret, Istvánt meg az egész ország, még nem kell leszólni.Simán csak féltékeny vagy..és bűnronda.kívül-belül...
Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: cucchiaio Ideje: November 26, Thursday, 18:35:37
(Adatok | Üzenet küldése)
Kedves Hölgyek + Alexandra!

Mindenki szépen elvetette a sulykot.

Kezdem Alexandrával: Tudom miért írta ezt a cikket, csak pont az ellenkező hatást váltotta ki vele, mint amit szerettett volna. Elege van a médiából? A szenzáció-hajhászásból? Sokan vagyunk így. Mert mi kell a médiának? Tragédia-könnyek,  vagy botrány -sikamlós témák.
A hétvégén könnyekkel vitte fel a műsor nézettségét Tabáni István önhibáján kívül. Én úgy gondolom "csak" túl őszinte volt. Kiadta magát, kiadta magából, ami fájt. Hogy rosszkor, rossz helyen, vagy épp fordítva, jókor, jó helyen, azt mindenki döntse el maga.
Persze erre ugrik a sajtó. Rögtön benne lett a reggeli műsorban, interjúk garmada zúdult rá.

Mi is ez a jelenség? Vegyünk egy példát: Kis Teréz 3 gyermekét egyedül nevelő anya lefutja a Budapest Maratont és ő lesz az első a magyar nők között. (Tehát nem a legelső, csak a magyarok között...azért ez se rossz) No, de érdekel-e ez vkit? Ám ha a fennt említett Kis Teréz infarktust kap a futás közben? Máris jön a bulvár: Mutatja a síró gyerekeket, a kesergő nagymamát, netalán a legidősebb testvért, akire most ráhárárul a családfenntartás. Mutatják a szerény házat, és a főcím: Vajon éhenhalnak-e az árvák? HOPPSZI! Ugye milyen jó?

Hát ennyi. A Csillag születikben is szépen kifacsarják majd a részvevőket, ír róluk a bulvár, egy fél év múlva pedig az itt kommentárt írt hölgyek más mellett törnek majd lándzsát.

Kedves Alexandra! Ha ostorozni szeretné a gagyit, ám tegye. Ám figyeljen a részletekre, mert tudja....abban lakik...
Vélemény (Pontok: 1)
Szerző: tuli1112 Ideje: November 26, Thursday, 19:10:56
(Adatok | Üzenet küldése)
Tisztelt Alexandra,

Olvastam írását  az RTL Klub: Csillag szüetik című műsoráról. Első sorba el kell, hogy mondjam én is a "pronépből" való vagyok, hiszen jómagam is figyelemmel követem a produkciót, de ennek ellenére a legcsekélyebb indulat nélkül olvastam vélemény nyilvánítását. Azzal egyet kell értenem Önnel, hogy a Kávészünet nevezetű duó kiesése több, mint meglepő mert  ők igazán a mi kultúránkat tártánk elénk más megvilágításba és így azon fiatalok és némely idősebbek is akik nem szánják rá magukat, hogy az olvasás szépségeit meglássák végre íly formán okuljanak. Mindezek után még szólnék Tabáni Istvánról szóló krikájáról, melyet egy kérdéssel kezdenék.Ön szerint a zene szépsége nem tartozik a kultúránkhoz? Véleményem szerint igen és örömmel láttom, hallom Tabáni úr milyen nagyszerű módon műveli ezt. A tehetségéről szólnom szerintem nem kell, ezt Ön is eltudja dönteni hisz Önnek is van füle. Ami pedig a könnyeit illeti: színészi teljesítmény lett volna? Kételkedem! Tudtommal egy színjátszó körnek se tagja így, ha ezt megjátszotta akkor számomra kiderül az is, hogy nem csak az éneklésben tehetséges, hanem másban is ez azért egy "pornépből" származó embertől nem is rossz. De mint említettem kételkedem. De ez csak az én személyes véleményem, amit az Ön irománya váltott ki.
Mélységes tisztelett:

Egy átlag emberRe: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: macsekzsu Ideje: November 26, Thursday, 19:25:51
(Adatok | Üzenet küldése)
Hát Alexandra igazán gratulálok a cikkedhez!:S Gyönyörű remélem büszke vagy rá!

Foglaljuk össze: mindenkit pórnépnek minősítettél, akinek tetszik István, szidtad mint a bokrot, de nem csak őt hanem mindenkit, aki valamilyen módon részt vesz a műsorban meg azt is aki nézi. Már nem azért de sztem ez oximoron, mert  ugye hogy írtad a "kritikát" ha nem nézed? Egyébként nekem az István előadásában jobban tetszik a dal, mint a Kaszás Attiláéban, pedig járok színházba és imádom a musicaleket bizonyítékként kedvenceim: Isten pénze(Karácsonyi Ének), Jézus Krisztus Szupersztár, Elisabeth, Valahol Európában és még sok más. Egyébként attól hogy te az ún. fentebb stílt kedveled még nem mindenki van így, és nem csak az entellektüellre van szükség "a pórnépnek" is kell szórakoznia, tudod Cézár is azt mondta "kenyeret és cirkuszt". Szerintem jó hogy vannak tehetségkutató műsorok, így nem csak a protekciósok vannak a színpadon, bár a bejutókkal és továbbjutókkal én sem mindig értek egyet. Ettől még elhiszem István érzéseit, sztem nem műkönnyek voltak és egyetértek az előzőekkel hogy te egy szívtelen ugra-bugrálós banya vagy!Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: picur18 Ideje: November 26, Thursday, 20:07:26
(Adatok | Üzenet küldése)
Én meg tőled hányok! Nézz bele a tükörbe és köpd szembe magad!Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: Gabor Ideje: November 26, Thursday, 22:46:05
(Adatok | Üzenet küldése)
Csáki Alexandra:

Nagyon kevés valódi újságíró van Magyarországon, sajnos te sem fogsz közéjük tartozni. Az írás klisé, mindenki tudja, hogy a magyar kereskedelmi csatornák színvonala mennyire mélyen jár, ezt kétszázan kétezerszer leírták már. A mesemondó fiú történetét is.

Az egyetlen új gondolat a mondandódban Istvánra vonatkozik. A teljesen fals párhuzam alapján én elhiszem, hogy semmilyen, de tényleg semmilyen zenei hallásod nincsen. Ez nem kötelező, ahogyan meglátni az átütő tehetséget sem az. De ha rendelkezel ilyen hiányossággal, akkor publikálni ebben a témakörben valószínűleg nem kellene.

Azt is elhiszem, hogy húszévesen nem tudod felmérni, mi történt azon a színpadon. Talán azt sem, hogy miről szólt az előadott dal. Itt is ugyanazt tudom mondani: semmi gond, majd egyszer. Addig is publikálni ilyen témakörben nem feltétlenül kellene.Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: Micia Ideje: November 27, Friday, 07:40:19
(Adatok | Üzenet küldése)
Tegnap én is "tollat ragadtam" és írtam egy hozzászólást a cikkhez, mélységesen felháborított. Sajnos nem látom a kommentem, hogy elküldte volna a rendszer, de csak egy röpke gondolatot jegyeznék meg a tegnapi hosszú hozzászólásommal ellentétben. Egy habzószájú amatőr otromba stílussal. Nem több. Nem tudom, melyik újságnak lesz majd szüksége rá.Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: Gree Ideje: November 27, Friday, 14:12:32
(Adatok | Üzenet küldése)
Szerintem ennyi kommentár elég ahoz, hogy tudja,mit gondolnak magáról.SEMMI JÓT.nemcsoda.én elsüllyednék szégyenemben..bár..én nemtennék és nem mondanék ilyet sohasem egy olyan emberre aki nem érdemli meg.. miért nem írt saját magáról egy "ilyen" cikket.pedig megérdemelné..Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: kicsicsillag85 Ideje: November 22, Sunday, 00:05:17
(Adatok | Üzenet küldése)

Csak annyit:

Én Alexandrától hányok. A képe alapján egy kimondottan ronda, túlsúlyos nő, akire a kutya sem figyel fel, ezért hát írt egy ilyen bejegyzést (nem olvastam végig, csak beleolvastam, már maga a cím is elég volt...) és most rá figyel pár ember. Ez boldoggá teszi? Ennyi örömöt ne sajnáljunk tőle...

Szerencsére az Ő véleményét osztják kevesebben, többen vagyunk akik szeretjük Tabáni Istvánt, és várjuk a következő produkcióját.

Üdvözlettel: egy Tabáni Istvánt kedvelő, 24 éves lány.
Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: megjegyzes Ideje: November 27, Friday, 16:04:41
(Adatok | Üzenet küldése)
Igazi hatás vadász cikk. Egy senki által sem olvasott szerző cikke így lesz több ezres olvasottságú. Gratulálok!Azonban abban egyet értek, hogy van egy-két személy, akinek már nem lenne ott helye, persze ez csak magánvélemény. Tabáni István viszont bizonyította, hogy ott a helye a legjobbak között a jelenlegi mezőnyben.Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: evita Ideje: November 27, Friday, 17:47:54
(Adatok | Üzenet küldése)
Fiatal munkatársuknak nem sok dicsőség jut manapság.Ez a cikk igazán polgárpukkasztó a javából.Ha fel akarta hívni magára a figyelmet, hát ez sikerült.Biztosan az a "hitvallása" hogy minegy hogy mit csak beszéljenek róla.Ez sikerült, csak nem olyan értelembe ahogy ő akarta.Negativ kritikára mindíg felkapják a fejüket a jóérzésű emberek.De ez már túl megy a jóizlés határán.Sok ember szórakozását a sárba tiporni és kétlábbal taposni nagy bátorságra vall.Neki van hozzá arca.Jó lenne látni, hogy kiáll a szinpadra és ennyi ember előtt bebizonyíthatná mire képes.Ehhez már nincs mersze, ugye?Mások érzéseit pocskondiázni ahhoz van.Remélem a karrierje ennyi volt. 
Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: schnucki Ideje: November 27, Friday, 23:06:09
(Adatok | Üzenet küldése)
Hát kicsit meglepett a cikked amit írtál...
Neked van valamihez tehetséged? Na persze mások fikázásán kívül? Valami olyan dolog amiben van érzelem? Ja, bocs, elfelejtettem, te nem tudod hogy mi az. Illetve neked az nincs. Csak sajnálni tudlak, elég szegényes lehet a lelki világod. Én is énekelek, és igen, sokszor előfordul egy-egy dalnál, hogy elpityergem magam, mert a zene képes az emberből érzelmeket elővarázsolni...! Kivétel persze mindig akad.
Jut eszembe, ha csak azért nézed a műsort, hogy fikázd, akkor ne lepődj meg, ha olyan kommenteket kapsz, mint amiket olvastam. És megérdemled.
Tabáni igen is jó! Kávészünet együttes? Basszus, elmentek és kipróbálták magukat, ez az egész arra való! Még jó hogy azt nem fikáztad le hogy MCDC mozgássérült... Bár most lehet hogy adtam egy tippet a következő fika-cikkedhez... (?) Remélem hogy nem.
Ja és ha lehet újságírónak se menj el, elég silány a színvonalad.
 Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: irity5 Ideje: November 28, Saturday, 08:58:51
(Adatok | Üzenet küldése)
Kedves Hozzászólók!

Azt gondolom rendhagyó módon alkalmazkodom a szerző stílusához, és teljes nyilvánosság előtt az ő érzéseit figyelmen kívül hagyva a jelenlétében mesélem el, mi a véleményem az írásáról.
Én egyet értek vele, kedves olvasók! Tökéletesen megtestesíti azt a feltörekvő, szemtelen, viharos érzéseket keltő újságíró tanoncot, akinek szerepébe 15 évesen egy romantikus filmben belezúgott és most élvezi, hogy már felnőttként (20 évesen) meg is teheti. Talán még egy iskolát is elvégzett, ahol a kétszázszorosan összetett mondatok nyelvtani szerkezetéből is ötösre vizsgázott és ezzel is bebizonyíthatta magának és a tanároknak, hogy van benne Valami. Pedig nincs. Ugyanolyan lázadó tinédzser, mint mindenki az ő korában. Ami viszont szép, és értékelni való, hogy ezt a helyet (ahol lássuk be most járunk először, annyira nincs semmi) kicsit megmozgatta, mert olyat írt, ami válaszra ösztönzi az ezer évben egyszer ide tévedő netezőt. Én csak gratulálni szeretnék az eredményhez! Nem semmi fejlődés lehet, hogy már akár 10en is elolvasták, amit írt! Csak így tovább! Cél a csillagos ég! Bocsánat... csak ég. Csillag ugye nem kell, mert attól is "hányunk".Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: Micia Ideje: November 28, Saturday, 10:34:20
(Adatok | Üzenet küldése)
Az emberek örömükben, bánatukban, feszültség hatására előfordul, hogy elsírják magukat, bár a kutyáknál szokásos, hogy ilyen érzelmi helyzetben bepisilnek. Erre nem is gondoltunk, hogy a fiatal munkatárs is esetleg így reagál a hasonló helyzetekre, és nem bírja elviselni az emberi megnyilvánulást...Kedves Szerző! (Pontok: 1)
Szerző: Felagund Ideje: November 28, Saturday, 17:48:14
(Adatok | Üzenet küldése)
A cikk írója 100 százalékosan az a típusú ember lehet, akit az iskolában a diáktársai csúfolnak, állandóan csak otthon ücsörög vagy a számítógép előtt, vagy a kanapén egy könyvet olvasva. (Félreértés ne essék: semmi bajom az olvasással.) Soha nem jár el szórakozni, úgymond "számkivetett", s leginkább a vele hasonlók társaságát élvezi. Mindig a legizmosabb focistákról, énekesekről álmodozik, akik elérhetetlenek számára. Egy ilyen ember - lévén ő maga háttérbe van szorítva-, mi másból tudna táplálkozni, mint abból, hogy más, nálánál sokkal sikeresebb, elismert emberek érzéseit, gondolatvilágát, elért eredményeit kritizálja. Meg sem próbál semmit tenni annak érdekében, hogy ő maga változzon egy kicsit, hiszen felfogása szerint: Ha nekem rossz, hát legyen neked is! Persze el kell fogadnunk azt is, hogy ez is egy vélemény. Gerinctelen, irigy vélemény ugyan, de nincs jogunkban megkérdőjelezni. Ha ő ezt gondolja, ám legyen. Higgyen abban amit leír, de a kevésbé antiszocialista emberek számára Tabáni István művészete(!) egy csoda. Ő tipikusan az az ember, aki nem a hírnévre és nem a gázsira vágyik. Ő saját magát szeretné megtalálni. Egy hánytatott sorsú ember próbál kibontakozni, s megmutatni, hogy ő is ér valamit ezen a Földön! Azt tanácsolom e cikk szerzőjének, hogy ne az efféle írásaival próbáljon meg kitűnni. Bizonyítsa be, hogy ő egy jó ember, keressen célokat magának, teszem azt váljék belőle egy remek újságíró, aki képes a valóságról írni. Köszönöm.Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: R4ZoR Ideje: November 28, Saturday, 18:03:04
(Adatok | Üzenet küldése)
Szép jó estét!

Én csak annyit akarok hozzáfűzni hogy sajnos sok ember úgy akar kariert csinálni hogy másokba törli a cipőjét és úgy akar feljutni. Drága ha hánysz akkor azt tedd meg mert belenéztél a tükörbe! Én személyesen ismerem Istvánt jó barátjának mondhatom és hálát adok neki! Egy tisztességes és tisztelet tudó ember akinek még az árnyékába se tudsz lépni mert olyan ember vagy te! Remélem minden este úgy fekszel le: Nah ma is eltapostam egyet! Lehet hogy szerepeltek benne olyan emberek akikre illik a leírásod.

Csak hogy érezd 

32,661,263 views  http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk

rázzál egy ilyet és ha jobb vagy akkor elfogadjuk TALÁN az írásodat!

Tudod a pornép ahogy kifejezted magad ... nos te annak fogsz írni és nem a legjobb azzal kezdeni hgy őket lehülyézed!

Mutass fel valamit ..... István felmutatott és te??

Amugy van egy kimondottan jo mondásom....
Én kövér vagyok... te csunya.... én letudok fogyni és te mit csinálsz??Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: mimoza Ideje: November 28, Saturday, 18:48:55
(Adatok | Üzenet küldése)
?????????????????????????????????????????????????????????????
Ki vagy te?Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: mimoza Ideje: November 28, Saturday, 19:00:01
(Adatok | Üzenet küldése)

Szandika!
Neked elgurult a gyógyszered, gyorsan keressed!
Vagy sürgősen orvosnak mutassad meg magadat!
Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: Gonzo Ideje: November 28, Saturday, 20:54:25
(Adatok | Üzenet küldése)
Nevetséges és színvonaltalan műsorról vitatkoztok,szitkozódtok.Amennyiben volt válogatás,és tényleg ezek az emberek kerültek be a műsorba,úgy valóban elszegényedett Magyarország!Másfelől talán több tiszteletet kellene tanúsítani a cikk írója iránt.Pusztán véleményt formált erről a műsorról,nem az anyját szidta a "(hulló)csillagnak".A testi adottságait firtatni végképp nem helyénvaló.Nem kell mindenkinek egyet érteni ezzel,azt viszont fogadjátok el ha valaki másképp gondolkodik,vagy másképp látja a világot!Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: pennylane Ideje: November 29, Sunday, 12:57:14
(Adatok | Üzenet küldése)
Kedves Alexandra,
ugye nem gondoltad volna, hogy ekkora lavinát indítasz el?

Nekem is lenne néhány hozzáfűznivalóm a "cikkedhez":
1. Abban ugyan egyetértek veled, hogy a műsor hatásvadász és itt-ott bizony nekem is felfordul a gyomrom, de úgy gondolom, hogy ezt kultúráltan is le lehet írni. Esetleg tudom ajánlani Fáy Miklós cikkeit, aki nyers stílusa ellenére is igyekszik általában objektív maradni, és nem csupán pocskondiázza "alanyait". Tudod, ő is ebben a "pornépnek" szóló műsorban van.
2. Nem hiszem, hogy 23 évesen akkora tapasztalatod vagy rálátásod lenne a világra, hogy meggondolatlanul irogathass. Mert már megbocsáss, de komolynak vagy akár elgondolkodtatónak egyáltalán nem neveznám írásodat. Lehet, hogy neked az volt a célod, hogy "hú, na most aztán írok valami nagyon komoly cikket, és megmutatom a világnak, hogy milyen jó vagyok", de ki kell hogy ábrándítsalak: ez nem jött össze.
3. Végezetül pedig Tabáni Istvánról: persze, lehet szeretni, nem szeretni, bár abban azt hiszem, a többség egyetért, hogy egy igazán kivételes emberről van szó. A személyisége lehet, hogy introvertált, de nem hiszem, hogy egy tehetségkutatónak ez a lényege. A tehetséget keresik. És István tehetség. Lehet, hogy nem sztáralkat, de a hangja valami egészen különleges, és csak remélni tudom, hogy a média nem fordítja ki önmagából. Abban pedig, hogy Kaszás Attila után bárki is színpadra áll ugyanezzel a dallal, semmi kivetnivalót nem találok. Nyilván teljesen más világ, de a Beatles, Elvis, Chuck Berry, Marvin Gaye vagy akár Michael Jackson dalait is éneklik mindenhol. Akkor ez most így nem oké? A maradandó, igazán értékes zenei darabokról mondjunk le? Soha többé ne adja elő őket senki? Ne haragudj, de nem értem a problémádat.

Úgy gondolom, hogy egy kicsit magadba kellene szállnod, rendezni a gondolataidat, és legközelebb kétszer is meggondolni, hogy megjelentetsz-e egy ilyen cikket. Mellesleg a kollégáidat is felelősnek tartom, hiszen ez a cikk végül ugyanaz lett, amitől annyira "hánysz": egy hatásvadász, teljességgel komolytalan, önbizalomhiányból fakadó, rosszindulatú humbug. Ettől pedig mi hányunk.

Üdvözlettel:
pennylaneRe: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: mao631 Ideje: November 29, Sunday, 14:17:54
(Adatok | Üzenet küldése)
Teljesen igazad van Gonzo. A testi adottságokat,kinézetet stb szerintem sem szabad pellengérre állítani,mert egyikünk sem tökéletes.(khm-kivéve én).De van egy kis problémamhogy a holgy kimondottan valami oknál fogva öt célozta meg. Ime a bizonyíték http://www.youtube.com/user/Giscard1118 Giscard1118 (1 day ago)

Tabáni egy sírásnyival jobban adta elő
http://www.youtube.com/watch?v=9oyJAaxVWxw&translated=1 csak is öt kritizálja,ugyhogy no komment.Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: ketszer Ideje: November 29, Sunday, 21:34:25
(Adatok | Üzenet küldése)
Gyönyörűen megfogalmazott írás! Gratulálok! Az alábbi hozzászólók idétlen, giccses véleményeire pedig ne adj. Ők a tipikus véresszájú médiazabálók. Ha tudnának olvasni, és írást értelmezni, akkor nem is kellene ezt magyaráznom.Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: Krinyo Ideje: November 29, Sunday, 22:38:25
(Adatok | Üzenet küldése)
Normal 0 21 Kedves kétszer! Nem értem, hogy merészelsz itt bárkiről is véleményt formálni. Szerintem mi nem ismerjük egymást, én sem téged hála égnek. Nyilván véresszájú médiazabáló itt mindenki rajtatok kívül. Éljen! Ti vagytok biztos a kultúrnép, mármint hárman az Alexandrával. Aztán ez a szórákozás nektek. Hát legyen. No de ahhoz nem kell ám sok ész, hogy valaki megértse ezt a szöveget. Nyilván nem vagyunk analfabéták, de annyit sikerült leszűrnünk, hogy mi a pórnép akár a kocsmába is, de megnézzük a Csillag Születik-et. Tehát nyilván alkoholisták is a nézők. Nem is! A véresszájú médiazabálók. Tabán István meg csak bőg ugye, így szép gúnyosan, mint az öreg király. Sajnálom, ha te ezt nem értetted. Lehet többet kellene olvasni. Nem gondolod? Egyébként már nagyon unom ezt a sok rosszindulatú embert, aki másokon élezi a nyelvét, mert egyszerűen irigy arra, hogy mások elérnek valamit. Nem bírnak egyszerűen szó nélkül elmenni az ilyen dolgok mellett. Na de kívánom, ne is legyen nagyobb örömük ennél az életben, mint védtelen embereket kigúnyolni. Gyönyörűen megfogalmazott írás meg tudod mi? Jókai Mórtól az „Aranyember”. Na az gyönyörű, ettől meg már én is kezdek émelyegni.Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: Salome28 Ideje: November 29, Sunday, 23:28:46
(Adatok | Üzenet küldése)
"Gyönyörűen megfogalmazott írás"???????????????????????? EGEK!!!!!!!!!!!! Jókai, Kosztolányi, Márai, Radnóti, Ady, Wass Albert, Örkény ... ők fogalmaztak gyönyörűen. Ez csak egy 23 éves kislány "szárnybontogatása" ami nem más,mint tömény pocskondiázás, egy tehetséges ember lealázása...csupán azért mert vannak érzései és azoknak teret enged. Én úgy gondolom több olyan ember kellene a világnak,mint Tabáni István, aki értékeket közvetít, érzelmeket tud kiváltani az emberekből és hatással tud lenni másokra. Nem imádom a kereskedelmi csatornákat, nem azokat nézem napi 24 órában és igen, gyakran hatásvadász és gyomorforgató tud lenni.DE! Ha néha napján felbukkan egy igazi tehetség,mint Tabáni István, annak miért nem lehet örülni??? Miért nem lehet támogatni??? Miért nem lehet azt mondani "igen,nekem ez kell és nem a mű sztárocskák akikkel már tele van a padlás" Miért lelik egyes emberek örömüket abban,hogy másokon taposnak,ahelyett,hogy örülnénk,hogy ebben a kis országban időnként fel-fel bukkan egy VALÓDI TEHETSÉG??? Csak sajnálni tudom az ilyen embereket...el sem tudom képzelni,hogy mi örömük van az életben mert,hogy nem boldog emberek azt biztosra veszem.Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: csikoo Ideje: November 30, Monday, 23:22:22
(Adatok | Üzenet küldése)
Én nem értek már semmit....Nem örülni kellene,hogy sok ,eddig fel nem fedezett tehetség megmutathatja, hogy mit tud és ezzel örömet szerez másoknak?Akinek nem tetszik ez a műsor,az miért nézi? Tisztelt egybegyültek,kritikusok! Át lehet kapcsolni más csatornára és slussz passz....Ennyi...De azért ne legyünk már ennyire kemény legények! Megköveztek,ha elárulom ,hogy én is megkönnyeztem a produkciót?....Mi művészlelkek már csak ilyenek vagyunk.....Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: mimoza Ideje: December 01, Tuesday, 19:43:24
(Adatok | Üzenet küldése)
MAUNIKÁTÓL,  JOSI BARÁTTÓL, GYŐZIKÉTŐL, BENKŐTŐL  NEM HÁNYSZ DRÁGÁM???
Fura egy ízlésed van.
Nagyon szánalmas a firkálmányod!!!Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: jezolo111 Ideje: December 02, Wednesday, 12:33:28
(Adatok | Üzenet küldése)
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE   [..]Előttem vannak  “ értékes “   sorai,  „enllektüel”  stílusjegyeket hordozva és a fényképek a „cikk” mellett. A írott szó hatalom, fegyver és egy dilettáns kezében bizony elsülhet  visszafelé is. Nem kell csodálkozni, ha elhányva magát mások könnyeitől, szemrehányásokat kap cserébe. Ön sohasem volt vizsgahelyzetben, vagy azok mindig sikerültek, sohasem sírt  mégsem? Kétlem. Talán túl könnyen jött, túl könnyen jutott ítélkező helyzetbe. Ön nem érti, Ön nem tudja miről beszélnek az emberek akiknek ocsmány durvasággal féligazságokkal vagdalkozva az önérzetébe gázolt, és ezt kikérik maguknak. Ha Ön ismerné Rousseau magasságait, nem csak maga a név említésétől képzelné magát műveltebbnek másoknál, tudhatná, hogy „ A felkelés a nép jogos megnyilvánulása.” Ami a ” Kávészünet „együttest illeti, engem ne tanítson Jószef Attila verseire, mert ahogy sok más verssel együtt ezt is ha „ álmomból, mint rózsát kitakarnak” kívülről fújom nemcsak olvastam. De a hangnem, ahogyan előadták ezeket a valóban drámai tartalmú verseket, az szentségtörő volt számomra. Ugyanazon arckifejezéssel daloltak fronton fekvő halott katonákról,mint felhőkről az égen, vagy József Attila elhunyt mamája utáni fájdalmas kiáltásait is csak úgy könnyedén eldalolták, mintha egy könnyed kis melódia lenne amit az ember csak úgy jökedvében dalolgat. Felnőtt emberek számára ez a stílus gyerekes, de az Ön népmesei hasonlatait látva, valóban közelebb állhat Önhöz, mint az átlag, érzelmileg is felnőtt lakossághoz. Igaza van a szerkesztőnek abban, hogy az Ön külsejéről nem érdemes említest tenni, mert valóban nem szép és annyira jelentéktelen, hogy nem érdemes rá szót pazarolni. Abban nincs igaza a szerkesztőnek, hogy nem sértegette édesanyánkat,  mert ha figyelembe vesszük, hogy valamelyikünk édesanyját véletlenül Jolika néninek hívják, aki piacra menet a Csillag születikről beszélget, vagy ott van Jozsef Attila édes nővére, aki történetesen Jolán, vagyis Jolika néni, ahogy Ön nevezi akkor meglehet hogy pont az Ön  kedves rokonáról (mi pórnép persze nem olvasunk ilyet, meg a pórnép nem is érettségizett belőle, már hogy a „cikk”- ben sosem olvasott a „Mama” című költemény,  Ön szerint...) vagy az én édesanyjámról nyilatkozott lenézően, ugyebár kedves „entellektüel”?  Mindenki iránti tiszteletlenségének és arcátlanságának hétmérföldes csizmájával átlépte nemcsak a Kárpátokat, hanem az ízléstelenség, neveletlenség minden határát és az emberi méltóság tűréshatárait is. Cikke nem cikk, hanem csak ciki. Nem méltó az újságírói hivatáshoz, stílusa felháborítóan általánosító, pontatlan, nagy fokú tájékozatlanságból fakad, és műveletlenségből (magából indulhatott ki, amikor azt állította, hogy az emberek nem olvasnak, Önnek sem ártana,mielőtt leül írni). József Attilát kidobta az egyetemről egy olyan „entellektüel” , mint Ön , és mit írt válaszul: „Én egész népemet fogom, és nem középiskolás fokon taní- tani.” József Attila anyja és apja pedig: a pórnéphez tartoznak,  de tanulhatna még valamit József Attilától: „Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy éredemes.” [..]Kulturális értékekre nézve  az Ön véleménye tehát nem mérvadó. A „Csillag születik”műsoraban a  rengeteg munkát befektető tehetségek bemutatása, igenis magasrendű értékeket képvisel, az Ön cikkével szemben, ami minden szempontból értéktelen, alacsony szintű, feszínes,hatásvadász, rosszindulatú,nem építő jellegű, lélekromboló.   Hallgassa csak, legyen csönben, figyeljen áhítattal mert valahol, ebben a percben is , talán éppen az Ön feje fölött... Csillag születik! [..]Tisztelettel: V. H. kelt. 2009-12-02-Románia [..] Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: Libertin Ideje: December 04, Friday, 20:34:25
(Adatok | Üzenet küldése)
Tisztelt Kommentelők, valamennyi hozzászólás(no és persze maga a cikk) elolvasása után azt gondolom, hogy néhány kérdést nem árt tisztázni, amiket  eddig egyetlen hozzászóló sem érintett.

1) A színpadra lépő előadónak soha NEM szabad saját meghatódottságától sírnia, azt csak és kizárólag tudatosan és akaratlagosan használhatja. Rengeteg, kiváló előadó élete volt borzalmas, de legalábbis lehet úgy fogalmazni, hogy nem volt angolkisasszonyok szombat esti álma. Gondolok itt például Edith Piafra, vagy akár Yves Montandra, aki a felesége halálát  követően adott elő az ő emlékének ajánlva egy megrendítő éneket, mégsem sírta el magát, pedig egy lélekben megtört ember állt ott és akkor a deszkákon. Sorolhatnám még a kiválóságokat, bár szerintem szükségtelen is, bárki találhat hasonló művészeket. Tudom, hogy ők profik voltak és T.I nem az, de a színpadon szeretne mozogni, akkor pedig ezt az alaptézist is meg kell tanulnia.
2) Minden embernek van problémája, ha nincs, akkor csinál magának. Az, hogy kinek mi a komoly vagy súlyos gond, érzelmi válság, azt szubjektíven és egyénileg értékeljük. De a problémákat tudni kell kezelni, megoldani, de legalábbis "illik" intimen kezelni, vagyis csak saját magunkkal vagy a hozzánk közel állókkal megosztani. A külvilág számára, azt hiszem, a mi egyéni gondunk-bajunk nem tartozik. T.I -nek is bizonyára akadtak és akadnak nehézségei az életben, de felnőtt, cselekvőképes és teljes életet élő emberként tudnia kell kezelni is azokat. A távkapcsoló, ahogy másnál is, az ő kezében is ott van, rajtunk, rajta áll, az életünk hogyan alakul. Nem hiszem, ha az a helyes megoldás, hogy a sorstól várjuk a megváltást és közben csak sodródunk és önmagunkat sajnáltatjuk.  

Azt gondolom, hogy a hozzászólók helytelenül az "érzelmesség" kérdésére fókuszálnak, noha valójában nem ez a kérdés. Nem hiszem, hogy a cikk írója ne volna érzelmes, vagy hogy ne tudna meghatódni. Sokkal inkább, hogy az efajta maníros megnyilvánulás, vagy egy eszköztelenségével együtt is drámai erejű előadás képes-e kiváltani a megfelelő hatást. Én utóbbira szavazok, Páger Antalból kiindulva a legelemibb előadás mindig a legeszköztelenebb is.Re: Hányok a könnyektől (Pontok: 1)
Szerző: gerzsonka Ideje: December 21, Monday, 14:02:58
(Adatok | Üzenet küldése)
Libertin: teljesen egyetértek veled, de a Csillag Születikben nem profi énekesek mennek kornyikálni, hanem olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy tehetségesek. Szóval ne várj tőlük túl sok mindent.. :D
- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.04 Seconds