2018 April 23, Monday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20195542
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Föld S. Péter: Lányok, piros bugyiban
Posted on June 19, Saturday, 11:00:00
Topic: Háttér - információk, tények
Száznál is több, más hírforrások szerint közel kétszáz fiatal nő tolongott nemrégiben az Andrássy úti Párizsi Nagyáruház - leánykori nevén Divatcsarnok, még korábban: Párisi Nagyáruház - tetőteraszán rendezett eseményen. Piros ruhában voltak a hölgyek, alatta piros bugyit viseltek.


Nem valamilyen pajzán partira, vagy a repülőterek biztonságát reklámozó testszkenner bemutatójára érkezett az illusztris társaság. De még csak nem is egy különös fehérnemű bemutató résztvevőit tisztelhettük bennük.

Egy, finoman fogalmazva, nem mindennapi marketing ötlet kellett ahhoz, hogy hőseink aznap önként és dalolva piros bugyiba bújjanak: a nyári Sziget fesztivál egyik szponzora hetven ingyenjegyet sorsolt ki a megjelentek között. A cég, amelynek alapszíne szintén piros, nyilván hosszas mérlegelés után döntött úgy, hogy ezt a módszert találja a leghatékonyabbnak az érdeklődés felkeltésére.

Végül, sokak nagy bánatára, a beígért bugyi-kontroll elmaradt, a szervezők azzal is beérték, hogy a hölgyek szóban nyilatkoztak arról, milyen színű fehérneműt vettek a ruhájuk alá. (Hogy az ötlet kiagyalói milyen színű alsóneműben pompáztak, arról lapzártáig nem érkezett jelentés).

Az embernek óhatatlanul is Sydney Pollack „A lovakat lelövik ugye?” című filmje jut az eszébe – nem lenne meglepő, ha a szervezőket is ez az alkotás inspirálta volna. A film 1932-ben, a nagy gazdasági világválság utolsó évében játszódik - idáig stimmel a történet, most is egy nagy válság utolsó (?) évében vagyunk. Akkor, közel nyolcvan évvel ezelőtt, egy tengerparti üdülőhelyen maratoni táncversenyt rendeznek. Tánc életre, halálra, idővel a fődíj már nem is érdekes, a társadalom minden bugyrából összegyűlt versenyzők – állástalan statiszta, kiszuperált tengerész, lecsúszott csavargó – a szervezők jóvoltából legalább a tánc ideje alatt jóllakhattak.

A mostani, magyarországi megmozdulás esetében szerencsére nem az evés volt a tét. A jelentkezők, akik intimszférájuk egy részét is megosztották a számukra ismeretlen ötletgazdákkal, „csupán” egy ingyenes heti Szigetjegyért szálltak harcba. Ezek a lányok és fiatal asszonyok, akik a beígért jutalomért szinte bármire hajlandók lettek volna, nyilván jópofa ötletnek tartották, amire vállalkoztak, és fel sem fogták, mennyire undorító az, ami velük történt.

Nem a piros ruhák alatt viselt hasonló színű bugyikra gondolok. A jó ízlés, valamint az erkölcs hiányáról nem a fehérneműk tehetnek.

2473

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Háttér - információk, tények
· Írta: foszerkeszto


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Háttér - információk, tények:
OVTV


Article Rating
Average Score: 0
szavazat: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj és lépj be!
Belépés/Regisztráció: Klikk ide >> | 0 hozzászólás
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.04 Seconds