2018 April 23, Monday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20195490
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Föld S. Péter: Paprikajancsi
Posted on August 11, Wednesday, 09:00:00
Topic: Itt és most - közérdekü írások
A nemzeti együttműködés alapjainak lerakásán szorgoskodó népünk mély felháborodással értesült arról, hogy az utóbbi hetekben több közhivatalban is megrongálták a NENYI néven elhíresült, a nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozatot.


A legutóbbi botrányos eset az APEH pécsi ügyfélszolgálatánál történt, ahol az elkövető egy paprikajancsit rajzolt a NENYI védőüvegére. Szerencsére a hatóságok éberek voltak, és – köszönet nekik ezért - megakadályozták, hogy a Kedves Vezető magvas gondolataiban nagyobb kár keletkezzen. Az elkövetőt megfékezték, és feljelentést tettek az ügyben.

Sajnos, nem ez volt az első támadás a NENYI ellen. Július utolsó napjaiban egy budapesti ügyvéd kaszinótojással támadt a Vám és Pénzügyőrség irodájának nyomozóhivatalában a transzparens ellen. Az óbudai támadó elvetemültségére mi sem jellemzőbb, mint hogy nem csupán hozzávágta a NENYI-hez a reggelizés céljából fogyasztott kaszinótojást, de azt el is kente rajta. A hivatal ebben az ügyben is feljelentést tett, és a zemberek most egy emberként követelik, hogy a törvény teljes szigorával csapjon le a Kedves Vezető gondolataiból gúnyt űző, s ezzel jelentős erkölcsi, valamint kisebb anyagi kárt is okozó cselekedetek elkövetőire.

Ami a pécsi sajnálatos esetet illeti, a hatóságok nem érték be a feljelentéssel: a NENYI-t érdemei elismerése mellett védett helyre tették, olyan magasan helyezték el, ahol a rossz szándékkal közeledők nem tudnak kárt okozni benne. A nemzeti együttműködés alapjainak lerakásán dolgozó népünk megnyugvással értesült arról, hogy a NENYI, legalábbis az APEH pécsi irodájában, bizonyosan biztonságban lesz. S bár azt még nem tudni, hogy a mostani biztonsági intézkedések elegendőnek bizonyulnak-e, a nagyobb biztonság kedvéért azonban nem ártana még a mostaninál is gondosabban, nagyobb odafigyeléssel őrizni a népünk alapokmányául szolgáló szöveget. Például egy golyóálló széfben, vagy egy nagyon bonyolult kóddal nyitható páncélszekrényben lehetne neki helyet találni, ily módon teljes biztonsággal megelőzhetők lennének az ilyen, és ehhez hasonló atrocitások.

Mindez nem azt jelentené, amit első ránézésre gondolnánk: vagyis, hogy a zemberek el lennének zárva a NENYI tanulmányozásától. Ellenkezőleg: épp ily módon válna valóban hozzáférhetővé mindenki számára, hiszen egy külön erre a célra létre hozott bizottság kérvény alapján – de állampolgári jogon és ingyenesen! – bárkinek bármikor betekintést engedélyezne a NENYI-be. Így annak magvas és országépítő szelleme nem lenne elzárva a nemzeti együttműködés alapjainak lerakásán munkálkodó dolgozó nép érdeklődése elől. Mi, akik a forradalomra szavaztunk áprilisban, megértjük, hogy a kormánynak most rengeteg feladata van. Külső és belső ellenséggel vagyunk körülvéve, szabadságharcot kell vívni a nemzetközi pénzügyi világ ellen, magunkra haragítani a szomszédos országokat, nehezebb helyzetbe hozni a devizahiteleseket, s mindeközben titkos tárgyalásokat folytatni az amúgy elítélendő sukorói kaszinóberuházásról.

Mindezeket figyelembe véve mégis azt kérjük a Kedves Vezetőtől, hogy a jövőben akadályozzák meg a NENYI elleni támadásokat. Csírájában fojtsák el ennek lehetőségét, teremtsenek olyan környezetet, amelyben még gondolni sem szabad ilyen elvetemült gonoszságra. Nekünk, a NENYI rajongóinak, minden egyes paprikajancsi úgy fáj, mintha a mi lakásunk ajtajára rajzolták volna. Ha kaszinótojást dobnak a NENYI-re, az olyan számunkra, mintha a mi gépkocsink szélvédőjén csattant volna. (Az elkenésről most nem is szólva).

Reméljük, az illetékesek a Kedves Vezető útmutatásai alapján a törvény teljes szigorával lépnek fel a NENYI támadóival szemben. Tudjuk, hogy a Kedves Vezető és környezete nem szorul tanácsokra, ennek ellenére vennénk a bátorságot, és a megkövezést javasolnánk elrettentésül, mellékbüntetésként pedig karóba húzást, vagy/és kötelet. (Ha ez is kevés, akkor a médiahatóság 9 évre kinevezett vezetőjének, Szalai Annamáriának a fényképe bizonyára megfelelő elrettentő erővel bírna.)

El a kezekkel a NENYI-től!

4052

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Itt és most - közérdekü írások
· Írta: Foszerkeszto


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Itt és most - közérdekü írások:
Vita a szexuális tévéműsorokról


Article Rating
Average Score: 5
szavazat: 3


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj és lépj be!
Belépés/Regisztráció: Klikk ide >> | 0 hozzászólás
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.04 Seconds