2018 April 22, Sunday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20189994
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Nyögetek: 122
Posted on October 12, Tuesday, 10:00:00
Topic: Háttér - információk, tények
A Klubhálón számos írás foglalkozik a magyar média jelen állapotával. A sok komoly-komor elemzés közt tán megfér nemi derű: Madách szerint ha "legott" komédiának nézzük a tragédiát, akár derülhetünk is rajta. Ezért csipegetünk internetes és "valódi" lapok oldalaiból, meg könyvekből, tévékből: eszméletlen nyögeteket találni.


A világ legjobb dolga a … az… izé… ööö… − elfelejtettem. Arra viszont igen élénken még emlékszem, hogy a szex a második,. Persze csak addig az, míg nem "elemzik". Mert akkor jön - nos ez az. Akkor nem jön, nem történik semmi (amit mindközönségesen impotenciának hívnak).

Korda György és felesége, Balázs Klári között jelentős a korkülönbség, ez azonban nem akadályozza meg őket abban, hogy majd' három évtized után is ugyanolyan szenvedélyesen kívánják egymást, mint a kezdet kezdetén.

A 71 esztendős énekes 49 éves párja esküszik rá, hogy hosszú és boldog házasságuk egyik titka a jó szex. Mint mondják, ennyi idő után is változatlan hévvel akarják a másikat, persze tesznek is azért, hogy a dolgok jól működjenek az ágyban.

A korosodó férj néhány éve még az étrendjét is megváltoztatta annak érdekében, hogy továbbra is úgy tudjon teljesíteni, mint fiatalabb korában.

Klárika pedig kizárólag ápoltan, illatosan és szexi fehérneműben jelenik meg ura előtt.

Bevallásuk szerint hatalmas ágyuk szenvedélyes szerelmi csatározások helyszíne, és nincsenek köztük tabutémák sem a szexben, sem a mindennapi életben.

A házaspár fontosnak tartja, hogy mindent meg tudjanak beszélni egymással, és semmi ne legyen kötelező, amit csak az egyik fél akar.

Klárika szerint a jó szexuális élethez elengedhetetlen az összeszokottság, ugyanakkor arra is felhívja a figyelmet, hogy a folyamatos megújulásról sem szabad elfeledkezni. Szép dolog a kényelem, néha azonban nem árt egy kis kaland, romantika.

Mint mondja, egy férfit nem megszerezni nehéz, hanem megtartani, ezért aztán a szerelemért minden nap újra és újra meg kell dolgozni.


femina.hu

Minden orgazmus jó orgazmus, de ha kíváncsi vagy, hogy a tiéd milyen az átlaghoz képest, olvasd el felmérésünk eredményeit.

Az orgazmus időtartama: 13–51 másodperc
Ha szeretnéd megnyújtani az örömöt, próbáld ki a Kegel-gyakorlatokat: ezek fokozzák az orgazmus erősségét és hosszát. Csak a hüvelyizmokat kell összehúzni és ellazítani, ugyanúgy, mintha a vizeletürítéskor próbálnád kiengedni, majd visszatartani. Ezeket a gyakorlatokat minden alkalmas pillanatban elvégezheted – akár tévénézés közben is –, és jelentősen megedzheted velük a hüvelyizmaidat.

Színlelt már orgazmust: 50%
Mivel a nőnek nem feltétlenül kell megélnie az orgazmust a megtermékenyüléshez, a női orgazmus sokkal kevésbé egyértelmű testi reakció, mint a férfiaké. Sok ember nincs tisztában ezzel, ezért van az, hogy a nők néha szükségét érzik, hogy orgazmust színleljenek a partner érzései érdekében.

Rendszeresen van orgazmusa: 42%
Ha ezt a tábort akarod növelni, szerezz be egy jó vibrátort, és kényeztesd magad egy legalább húszperces előjátékkal. Mindenki részéről természetes igény a lehető leghosszabb ideig a „csúcson maradni”. Kerülj az izgatottság beteljesülés előtti „magasfeszültségű” fázisába, aztán engedd kissé alábbhagyni, majd építsd fel újra a korábbi fázist, lazulj vissza, aztán váltsd ki újra az orgazmusközeli állapotot, és így tovább, ameddig csak bírod… Megéri!

„A csikló izgatása a legegyszerűbb út az orgazmushoz”: 95%
Miért annyira hatékony? A csikló területe sokkal érzékenyebb, mint a hüvelyé, így az izgatás hatására több örömérzet keletkezik, mint a hüvelyi behatoláskor. Mivel hajlamosak vagyunk a csókot és az érintéseket előjátéknak tekinteni, így az orgazmus esélyeinek növeléséhez mindenképpen ragaszkodj ezek izgató hatásához az aktus utolsó, orgazmus előtti fázisában is.

Átlagosan ennyi kell egy nőnek az orgazmushoz: húsz perc
Nehogy frusztráljon, ha több időre van szükséged! Ha túlságosan koncentrálsz az orgazmusra, épp a lényeg vész el. A jó szex az, amikor az első pillanattól az utolsóig élvezed az együttlétet. A nőknek nem az orgazmushoz van szükségük több időre, mint a férfiaknak; egyszerűen csak a szexuális izgatottság állapotának elérése tart hosszabb ideig a nőknél, mint a férfiaknál. Azok a nők, akik készen állnak az aktusra és elég izgatottak, akár másodpercek alatt is eljuthatnak az orgazmusig.

Javítani szeretnél rajta?
1. Igyál kevesebb alkoholt! Bár az alkohol oldja a gátlásaidat és ellazít, ugyanakkor negatívan hat a központi idegrendszer működésére, ami miatt jóval lassabban reagálsz az izgató ingerlésre.

2. Edzd magad! A testedzés igen fontos, mert enyhíti a feszültséget. Még a mozgás után egy órával is határozottan kedvezőbben reagál a test az előjátékra.

3. Maszturbálj rendszeresen! Nagyszerű módja annak, hogy felfedezd, mi az, amitől igazán beindulsz.

4. Szedj multivitaminokat! Ha a tested általában véve egészséges, sokkal nagyobb az esélyed a jobb orgazmusra. Ha a vitaminfogyasztással együtt elhagyod a rossz szokásaidat is – például a dohányzást, ami lelassítja a vérkeringést –, jelentősen javíthatod az orgazmusodat.


nana.hu


Mi az oka annak, hogy míg a férfiak inkább rágyújtanak szex után, vagy isznak valamit, a nők ölelésre vágynak?

Egy, a szexuális együttlét utáni viselkedést kutató tanulmány megállapította, hogy a férfiakkal ellentétben a nők gyakrabban kezdeményezték az ölelkezést, és nagyobb jelentőséget is tulajdonítottak a meghittséggel kapcsolatos viselkedésnek, a szoros összebújásnak, mind tartós kapcsolat, mind pedig alkalmi partnerek esetében. A férfiak sokkal nagyobb hajlandóságot mutatnak a további közösülésre - írja Kathy Jones, a Health24 szexuális egészség rovatában.

"A humán reprodukció evolúciós pszichológiájára irányuló kutatások legnagyobb százalékukban a szexuális közösülést megelőző, és ahhoz vezető tényezőkre fókuszálnak" - mondta Susan Hughes, a tanulmány vezetője, majd hozzátette: "azonban a szaporodási stratégiák nem fejeződnek be a közösüléssel. Hatásuk megfigyelhető közvetlenül a szexuális együttlét után mutatott viselkedésben is. Számos tényező van még az aktust követően. Ilyen a szoros összebújás, a jövőbeli kapcsolatra (és az ezzel járó szexuális viszony folytatására) irányuló szándékok, a sperma visszatartása vagy késleltetése, a társ biztonságérzetének növelése, és az esetleges megtermékenyítésre való odafigyelés. Számítottunk rá, hogy a két nem, mivel a szaporodáshoz is különbözőképpen adaptálódott, így kissé eltérő tapasztalatokat mutat majd a közösülés utáni magatartásformákban is."


hazipatika.com

6524

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Háttér - információk, tények
· Írta: foszerkeszto


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Háttér - információk, tények:
OVTV


Article Rating
Average Score: 0
szavazat: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj és lépj be!
Belépés/Regisztráció: Klikk ide >> | 0 hozzászólás
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.03 Seconds