2018 April 24, Tuesday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20204599
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Nyögetek: 125
Posted on November 03, Wednesday, 12:00:00
Topic: Háttér - információk, tények
A Klubhálón számos írás foglalkozik a magyar média jelen állapotával. A sok komoly-komor elemzés közt tán megfér nemi derű: Madách szerint ha "legott" komédiának nézzük a tragédiát, akár derülhetünk is rajta. Ezért csipegetünk internetes és "valódi" lapok oldalaiból, meg könyvekből, tévékből: eszméletlen nyögeteket találni.


A net külön világa a fórumozás. Azt hiszem, a szólásszabadság talán legnagyobb, legfontosabb része. Magam inkább csak olvasójuk vagyok a különböző vitáknak, hangulatom szerint válogatok köztük. Ha röhögni akarok, valamely gyűlölet-fórumra kattintok, pl.az mno.hu Gyurcsány-topicjára. Itt búm-bánatom 10 percnyi mazsolázgatás után messze száll, földobódom, derűm az egekben: jól van ez a világ megteremtve, nagy az isten állatkertje – és minden tagja remekül ír magyarul!

Vidám befektető
(Mint a mókus....)

Gyurcsány fegyenc Apró klán,
Kommunista oly vidám
Ajkán a vörösiszap óta.
Ha tábort üt valahol,
Sok kis haver így dalol
Fújja estig kora reggel óta.
R||:
Évek szállanak Off Shori fák alatt
Így vidám az élet
Nyereség hozama így önti dalba ma:
Csuda jó gyönyörű az élet.

Annek a fegyencferinek vége. S a mögötte lihegön nyáladzo szadomazo forumozoknak is. De tudod mit, leszakadozott arculatu, lári-fári. Böröndözz...
Eme pápa(i) illetöségü állati eledel, még mindig szabadlábon tollászkodik?
Azon se csodalkozom mar, hogy gyurcsany haziorvosa nem vette meg eszre hogy paciense es sleppje elmebeteg, kulonben mar reg nem vehetnenek reszt a politikaba es az evek ota tarto Hazank tonkreteveseben., kifosztasaban.

Ferinek a tározóban volna -talán- a legobb helye! Igen! Ott, ahol a vörös iszap áttörte a gátat! Milyen jogon tehet Gyurcsany meg mindeg barmilyen megjegyzest, mar reg nincs helye becsuletes magyar emberek kozt se neki se az ot korulvevo Magyarorszagot tonkretevo bandajanak. Reg likvidalni kellett volna ezt a bandat, az eltulajdonitott ertekek elkobzasa mellett., meg akkor se kaptak volna meg melto buntetesuket Miert nincs meggatolva abba, hogy szavaival tovabb szennyezze a magyar levegot????

"Két szülő keserves munkájának a torzszülöttje"....

Ez a göreny penzt kalapozik a demokratikus koaliciojänak.... Van meg lejjebb. Erkölcs es penz a cime a blognak. Ezt a farizeus dumät. Az összes agyhalott viszi a kis nyugdijät a rohadeknak

Már ötre emelkedett a büdöspatkány qrcsány banda halálos áldozatainak száma!!!! Ez a minden hájjal kenegetett öszöd(i) korhadozo fatusko, ez a pápai hazugcsalotolvaj spermikumhungarikum még szabadlábon etikátlankodik? Fidesz! Ébresztö!

Ennek a rohadéknak mindenhez van pofája. Alakíthat amit csak akar, ennek a mocsadékbandának már annyi.

Nos ez a szili (1kori Katinka drágám), mélton testesiti meg az öszöd(i) mentööv elméletet. Igaz, kicsit büdös, picirit apro-n rothado, de az ö segitökész segédletével tán, elévülhetöen megnemtörténté teheti vitéz hazugcsalotolvaj gyurcsány(i) viseletes dolgait. A vulgákertészek meg tovább gyomlálhatnak szabadlábon...

Nem. Az a gyurcsány(i) nem akart rosszat az országnak. Nem, hisz azt sem tudja mi az. Ellenben an(n)ál inkább akart magának, no és a hasonszörü hazugcsalotolvaj bandájának jót, gazdasságot, beteges hatalmat s öszöd(i) kánaánt. Nem, nincs bennem gyülölet irántuk, nincs. Csak mérhetetlen megvetés, utálattal párosulo undor. S mig ezen hazugcsalotolvajok szabadlábon táncikálhatnak egymás elött tangában, addig a helyzet mit sem változik.

A patkányra jellemző, hogy amikor a "sarokban" érzi magát, még mindig támad! Ez-az alak is pont ezt teszi............Még neki van bőr a p...n arra, hogy másokat támadjon ennyire gusztustalan, aljas , VÉGTELENÜL GYÁVA módszereivel.

Aki hazug, az te vagy és aki rosszindulatú, az is te vagy, leszel, míg élsz. Soha be nem ismertél semmit, hiába volt rádbizonyítva. Mindig mások a hibásoak. Ebből már több mint elég. A bíróságot kézi vezérelheted, meg a verő-alakulatodat, az inkált- és korrupt disznó szadista alakulataidat. Amit rólad a nép ítélt és gondol, azt nem tudod másnak hazudni, mint ami.Téged az oroszlánok elé vetnének, ha népakarat lene ebben az országban, nem ilyen szégyen bíróságotok. Piroskának ott is van elég volt ÁVÓS kapcsolata, leszármazottak, gondolom.

A gyurcsányi , akihez mint ismeretes teljesen illegákis zacskós pénzeket toltak a gyuszi tacis által, már ezlrt is teljesen alkalmatllan ls kifosztó.

A qrcsány egy genetikai hibás emberszabású, életben maradása csak az orvostudománynak "k9szönhet".

4395

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Háttér - információk, tények
· Írta: foszerkeszto


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Háttér - információk, tények:
OVTV


Article Rating
Average Score: 0
szavazat: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj és lépj be!
Belépés/Regisztráció: Klikk ide >> | 0 hozzászólás
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.02 Seconds