2018 April 24, Tuesday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20199989
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Nyögetek: 126
Posted on November 09, Tuesday, 10:30:00
Topic: Háttér - információk, tények
A Klubhálón számos írás foglalkozik a magyar média jelen állapotával. A sok komoly-komor elemzés közt tán megfér nemi derű: Madách szerint ha "legott" komédiának nézzük a tragédiát, akár derülhetünk is rajta. Ezért csipegetünk internetes és "valódi" lapok oldalaiból, meg könyvekből, tévékből: eszméletlen nyögeteket találni.


− Hozzá ne nyúlj! A derék olvasószerkesztő hangja elfúlt a szinte sikító figyelmeztetés közben. Slapaj voltam, a faxról főnökileg letépett MTI-anyagokat kellett kicsit átpofoznom. A sivítás a rendőri hírek „kezelése” körül ért utól. Azok szentek voltak. Minden szerkesztőségben. Bármilyen sután-bután-kifacsartan érkező szöveg érinthetetlennek minősült. Fegyvernek látszó tárgy – bár mindenki láthatta a másik gépen érkező fotón, hogy az mondjuk egy Glock 19-es pisztoly, maradt flt. Ne mán’, hogy a fifikás magyar Petrocellik beléköthessenek a tárgyaláson, hogy azután a hhhhafinált bűnöző (ld., azaz halld a néhai Dobos őrnagyot) kisétálhasson szabadon. Nosztalgiázni és röhögni mostanában a police.hu-ra megyek – semmi sem változott.

Egy rábapatyi sértett jelzet (sic!), hogy büféjébe ajtóbefeszítéssel behatoltak, kutattak és forgattak(?) a tettesek, de nem vitte(sic!) el semmit. (Semmit nem vittek el, pedig még forgattak is!)

***

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövetők 2010. szeptember 1-jén 15 óra 17 perc körüli időben egy Budapest VI., Andrássy úti ruhaüzletben hamis bankkártyával fizettek. (Fegyvernek látszó tárgy, azaz, bocs: készpénzhelyettesítő eszköz, ami – ki hitte vón? − bankkártya.)

***

Egy markoló lapátja és egy autóbusz ütközött Szegeden a Kálvária sugárúton kedden délelőtt. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős. (Sétált egy markoló lapátja a Kálvárián, egyszercsak szembejött vele egy autóbusz.)

***

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vett egy 19 éves nyíregyházi lányt, akit hétfőn nyíregyháza (sic!) belterületén, a járőrök tetten értek amint pénzrét (sic!) szexuális szolgáltatást nyújtott. (Szépen kivárták az aktust, a pénzátadást, aztán lecsaptak.)

***

Egy férfi tett feljelentést a rendőrségen hétfőn, hogy még előző pénteken ellopták őrizetlenül hagyott táskáját a Pécs-Budapest vonalon közlekedő gyorsvonaton. A vigyázatlan sértett 150.000,-Ft kárt szenvedett. (Azér’ pár nap alatt rájött...)

***

Tegnap reggel az 56-os számú főúton egy szlovák állampolgár közlekedett egy Mercedes Spronter típusú tehergépkocsival Szekszárd irányából Várdomb felé, amikor feltehetően járművezetés közben elaludt, ezért egy balra ívelő útkanyarulatot követően járművével áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol a tehergépkocsi bal elejével nekiütközött a vele szemből Várdomb irányából Szekszárd felé szabályosan közlekedő, de az ütközés elkerülése végett jobbra az útpadka irányába lehúzódó szekszárdi lakos által vezetett személygépkocsi bal elejének és oldalának, melynek következtében az megpördült, és eredeti haladási irányát tekintve az úttest jobb oldala melletti vízelvezető árokban nyerte el nyugalmi helyzetét. (Egyetlen aprócska mondat és lám, minden világos.)

***

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra az éjszaka folyamán jelentette be a ház tulajdonosa, hogy valaki bemászott a kertjébe, majd a garázsba is bement. A helyszínre irányított járőrök körbevették az ingatlant, majd ketten szintén bemásztak oda. Felszólították az elkövetőt, hogy jöjjön elő, azonban ő nem mozdult, ezért átvizsgálták a területet. Ennek során az egyik egyenruhás észrevett egy bokrot, ami mögé elrejtőzött a betörő. A rendőrök az 51 éves férfit ezután elfogták, majd előállították a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra. Orvosi ellátásra is szorult, mivel a kerítés átmászása során csúnyán megvágta a kezét, ami emiatt vérzett is. (Szinte mesei báj: mászás – ráadásul: szintén! −, bokor, csúnya vágás…)

***

Egy balesetet követően szabadultak el a lovak Mogyorósbánya belterületén. A kocsis leesett a bakról, így nem volt, aki megállíthatta volna a lovakat. Az arra járőröző rendőrök gyors és határozott intézkedésének köszönhetően a lovast és lovait is sikerült biztonságba helyezni. (Ezt azért megnéztem volna.)

***

Cigarettapapírjára fájt a foguk (Juj!)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított őrizetbe vételük mellett egy 31 éves és egy 18 éves férfi ellen, mert a Nyugati téri aluljáróban 2010. október 26-án 0 óra 25 perc körüli időben kihasználva egy férfi védekezésre képtelen állapotát, zsebéből cigarettapapírt tulajdonítottak el. (Uramisten. Lehetne persze élcelődni, ám most frankón: ekkora a nyomor?)

4900

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Háttér - információk, tények
· Írta: foszerkeszto


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Háttér - információk, tények:
OVTV


Article Rating
Average Score: 0
szavazat: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj és lépj be!
Belépés/Regisztráció: Klikk ide >> | 0 hozzászólás
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.04 Seconds