2018 April 23, Monday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20191884
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Nyögetek: 127
Posted on November 17, Wednesday, 14:00:00
Topic: Háttér - információk, tények
A Klubhálón számos írás foglalkozik a magyar média jelen állapotával. A sok komoly-komor elemzés közt tán megfér nemi derű: Madách szerint ha "legott" komédiának nézzük a tragédiát, akár derülhetünk is rajta. Ezért csipegetünk internetes és "valódi" lapok oldalaiból, meg könyvekből, tévékből: eszméletlen nyögeteket találni.


A szülők-nagyszülők Rákosi Mátyás 60. születésnapjára szép leveleket írtak. Azokat folyamatosan publikálta a Szabad Nép. (Volt belőle 3 darabom, tudom ki fújta meg, most csak azért nem emlegetem a zannyát, mert meghaltak: anya is, fia is.) Ha valaki mai ifjú tudni szeretné, milyen jellegűek voltak ama sorok, keresse fel a facebookon az Uralkodó oldalát. Az ottaniakat tán a hajdaniak, tán gyermekeik, unokáik írják. Az én népem már csak ilyen.

***

Terezia Lencse Tisztelt Orbán Viktor Magyarország Miniszterelnőke hálás kőszőnettel tartozunk őnek a sok fáradozásáért ,hogy jobb élete legyen a Magyar népnek.Őrülünk,hogy ennyire szivébe zárta a mi kis hazánk sorsát.Üdvvőzletünket küldjük Hódmezővásárhelyről.

Varró István A Magyar Szent korona Országai egyszer még egyesülni fognak, mert ők a Föld szívcsakrájának őrzői!, és küldetésük van! (Pio atya szerint is.)A tudatlanok, tájékozatlanok, buták, megfizetettek támadjanak csak, nem érdekelnek!

Margit Koncsekne Sajnos nagyon nehéz lessz rendbetenni az országot,mert ez a sok katasztrófa éa a péztelenség ami az Ön nyakába szakadt és a mienkbe is Én kivánom ,hogy minden vágya megvalósuljon hisz értünk dolgozik.Csak mégjobban összekéne fogni és eggyütt könnyebb lenne nem ez a széthuzás ami a Parlamentbe is van az ellenzék részérő...l Sok sikert kivánok és jó egészséget kivánok Koncsekné

Éva Ludányi Tisztelt Miniszterelnök úr! Nagyon örülök annak magam és családom nevében, hogy nagyon jól és következetesen vezeti az országot. Már nagyon kellett nekünk ilyen karakterű miniszterelnök. Ön a kisemberek gondjával is törődik ésk azzal, hogyan lehetne a probémákat megoldani. Megnyugató az ön politikája, mert bízunk abban,... hogy az egész országnak jobb lesz a közérzete, illetve biztonságban érezzük magunkat. Ehhez kívánok én a családom nevében nagyon jó egészséget, családjának és Önnek nagyon boldog és egészségben gazdag boldog éveket. Tisztelettel: Ludányi Éva Édesanyja és bátyja

Mihaly Sztaray Egyszeruen zsenialis Orban es Martonyi politikaja a romanokkal. a magyarok Erdelyben sokkal szabadabban elnek, mint korabban. Nem hittem a szememnek es a fulemnek, amikor pl.Kolozsvarott voltam. S az elnok ur szimpatija is hozhat eredmenyt a...z autonmia kerdeseben.

Józsefné Németh Drága Szeretett miniszterünk!!!Eddig jól csinált mindent,és ezután is kívánom hogy minden magyarnak legyen a szuper vezetője!!!

Zsuzsa Asztalos Magyarországon Orbán Viktor az egyetlen ember, aki alkalmas arra, hogy Miniszter Elnök legyen. Remélem lesz elég ereje és kap segítséget, hogy rendbe tegye Magyarországot. Asztalos Zsuzsa

Pál Kormos A nap jó kezdődött, miután meghallgattam Orbán miniszterelnökünk Máért ülésen elhangzott beszédét. Zseniális, az egész létező világnak is követendő üzeneteket tartalmazott ez a helyzet elemzés és jövő tennivalóit motiváló felfogás. Ez a beszéd messze túlmutat mindazon, amiről eddig gon...dolkodtunk, társalogtunk. Nagy átrendeződés folyik és ez a folyamat minket most szerencsés helyzetben talált. Erős nemzeti egység, erős nemzet központú hatalom alakult ki. Ez az ember, Orbán Viktor egy politikai zseni, Széchenyi nagyságrendű kvalitásokkal.

László Lehoczky Isten áldja meg a családját, szándékait, Nemzet és Országépítő tevékenységét! Imával: Lehoczky László

István Krutek Sok síkert,vagyunk kik mást akarunk mik voltak,,egy ój Hazát visza a keresztény hittel

Gyulane Gergely Viktor! Csak így tovább, szépen, okosan. Gratulálok Gergelyné Rózsika! Hajrá Magyarország!!!!!!!!!!!!!!!!

Kornelia Bostyánné Nedeczky Drága Miniszterelnök Úr! Csodálatos, amit megtesz bátran. Nem kell ezektől félni! Csak nagyon szigorúan kell velük bánnia továbbra is. Nem szabad egyiknek sem kegyelmezni, aki az Országunkat tönkretette. Tisztelettel:Bostyánné

Mező Pál Ki az ő testének napjaiban könyörgésekkel és esedezésekkel, erős kiáltás és könyhullatás közben járult ahhoz, aki képes megszabadítani őt a halálból, és meghallgattatott az ő istenfélelméért, Ámbár Fiú, megtanulta azokból, amiket szenvedett, az engedelmességet; És tökéletességre jutván, örök idvesség szerzője lett mind...azokra nézve, akik neki engedelmeskednek, Zsid.5.7-9

4496

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Háttér - információk, tények
· Írta: foszerkeszto


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Háttér - információk, tények:
OVTV


Article Rating
Average Score: 0
szavazat: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj és lépj be!
Belépés/Regisztráció: Klikk ide >> | 0 hozzászólás
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.04 Seconds