2018 April 24, Tuesday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20204646
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Nyögetek: 137
Posted on March 15, Tuesday, 14:30:00
Topic: Háttér - információk, tények
A Klubhálón számos írás foglalkozik a magyar média jelen állapotával. A sok komoly-komor elemzés közt tán megfér nemi derű: Madách szerint ha "legott" komédiának nézzük a tragédiát, akár derülhetünk is rajta. Ezért csipegetünk internetes és "valódi" lapok oldalaiból, meg könyvekből, tévékből: eszméletlen nyögeteket találni.


Kedvenc mondataim, 2011 március idusáig:

„A családi szavazati jog bevezetése Magyarországon olyan újítás lehet, amelyet más országok is követhetnek. (…) A mintegy tízmilliós lélekszámú Magyarországon jelenleg csak 8 millió embernek van választójoga, így kétmillióan még a törvényes képviselőjükön keresztül sem tudnak beleszólni az ország irányításába.” (Kósa Lajos)

„Az Ön személye nemcsak garancia az új nemzeti jelkép megvalósulásához, hanem olyan vezető is, aki az evangéliumból él. A magyar történelemben az igazi vezetők mindig ilyenek voltak Széchenyitől Bethlen Gáborig. A székely felmenőim ezt hagyták nekem örökül, ezért küzdöttünk Mátyás király oldalán a török ellen, és vettünk részt a Rákóczi-szabadságharcban, 1848-ban a Háromszék önvédelmi harcában és gyűjtöttük össze az 1848-ban kivégzettek neveit az utókornak. Ön, most Mária országának adhatja vissza tekintélyét, a mi szabadság szobrunkat, a magyarok Nagyasszonyát, a Máriát. Erről a kezdeményezésről a magyar katolikus püspököket is értesítem, és nyilvános támogatásra kérem fel őket. Kérem a keresztény honfitársaimat is, hogy vállalják fel ennek a kezdeményezésnek a támogatását.” (Bakk István PhS, a Bakk Endre Kanonok Alapítvány elnökének levele Schmitt Pálnak)

„Hazánkban, a Magyar Köztársaságban nincsenek várurak. Se szolgabírák. Úriszék sincs. Nem akarunk vármegyéket főispánokkal, ahogy csendőröket se kakastollal” (Mesterházy Attila).

„Az új alkotmány a világon egyedülálló szabályokat tartalmaz majd. A még nem kidolgozott javaslatok gazdasági kisalkotmánynak minősülnek” (Szájer József)

„A rendőrség nem csinál semmit és erős a gyanúm, hogy ez a bizonyítéka annak, hogy igenis egy összjáték van a kormány és a Jobbik között. Azt még nem tudni, hogy miben játszanak össze, de valószínű, hogy "próbaterepnek" nézik Gyöngyöspatát.” (Szanyi Tibor)

„(…)megemlítettük a pszichológus Gyurcsány Ferenc és a Magyar Szocialista Párt iránti évek óta demonstrált elkötelezettségét, amit sajnálatos módon a cikk felcímében és RSS-címében is megjelenítettünk, a következőképpen: „Váratlan halálhír: Meghalt Gyurcsány bizalmasa. (…) A Heti Válasz Online cikke és címe még csak pejoratív tartalmat sem hordozott - ha csak azt nem tekintjük annak, hogy valaki Gyurcsány Ferenc bizalmasa.” (Somogyi Marcell felelős szerkesztő, Heti Válasz Online)

A Fidesz úgy módosítaná a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló kormányrendeletet, hogy aki csupán a nemzeti hagyományok ápolása okán tart magánál közterületen, illetve nyilvános helyen testi sérülés okozására alkalmas eszközt, az nem követ el szabálysértést. (Lázár János)

***

2, azaz kettő (Irigyelt) vendégkommentár:

„Semmin sem csodálkozom, csak azokon, akik csodálkoznak. Semmi sem történt 2010 áprilisa óta, aminek ne látta volna az előképét, aki a Fidesz első kormányzását végigkövette.” (Magyar Bálint)

„Tisztelettel: hová lehetne hányni?” (Murányi András)


3354

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Háttér - információk, tények
· Írta: foszerkeszto


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Háttér - információk, tények:
OVTV


Article Rating
Average Score: 0
szavazat: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj és lépj be!
Belépés/Regisztráció: Klikk ide >> | 0 hozzászólás
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.06 Seconds