2018 April 25, Wednesday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20208895
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Föld S. Péter: Szakállas bácsi-e vagy?
Posted on February 25, Friday, 15:00:00
Topic: Itt és most - közérdekü írások
“Aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, az szavazzon az SZDSZ-re!” Semjén Zsolt fideszes képviselő, az országgyűlés emberi jogi bizottságának alelnöke
A cikk teljes szövege... Katt ide!!!
Még több cikk az archivumban... Katt ide!!!Hát, nem is tudom.
Illetve tudom, de nem mondom. Mondhatnám, de nekem, ellentétben Semjén elvtárssal, volt gyerekszobám.
Azért persze, jó lenne biztosra menni: az SZDSZ itt most csak le lett pedofilozva, vagy le is zsidózták? Merthogy nem mindegy.
A kiváló költő, Szép Ernő nemcsak íróként alkotott maradandót, de, minthogy emberből volt gyúrva, végtelenül hiú is volt egyben. Szép Ernő, Királyhegyi Pál szavaival élve, talpig kopasz volt, ám néhány szál megmaradt haját ijesztő erőfeszítéssel előre fésülte. Királyhegyit végtelenül idegesítette barátjának ez a heroikusan nevetséges küzdelme az elkerülhetetlen tarság ellen, ezért egy nap kifakadt: - Ernőkém! – szólította meg a költőt. – Te aki, világszép verseket írsz, színdarabokat, regényeket: kopasz vagy. Haja mindenkinek lehet, de Szép Ernőnek lenni kopaszon is magas rang. Mi a fenének kell ezt a pár szál nem létező hajadat hátulról előre ragasztani? Mire Szép Ernő: - Hiszen ha én csak kopasz lennék! De öreg is vagyok, kopasz és zsidó is, sok ez egy embernek.

Lehet, hogy Semjén elvtárs olvasta jól, és az SZDSZ programja tényleg úgy kezdődik: engedjétek hozzám a kisdedeket! Ez egy alcím, alatta pedig részletesen is kifejtik a szakállasok, hogy mire is gondolnak valójában.

Merthogy az ördög a részletekben rejtezik. A program egyik mondata így hangzik: Szakállas embernek magyar kisfiút!

Kár, hogy Semjén elvtárs nem aggódik a pedofil papok által megrontott kisfiúk miatt. Igaz, ők nem szakállasok, akkor meg ugye, minden rendben van. Meg hát, ami a paplakokon belül történik, ahhoz senkinek semmi köze: kinek a pap, kinek a paplan! Az egyházakat érintő ügynök-ügyek is magánügyek, ezt igen magas helyről, magától egy püspöktől tudjuk.
Merthogy az is kiderült, hogy a pap elvtársak között is szép számmal voltak besúgók az elmúlt átkosban. Sőt, feltehetőleg sokkal nagyobb számban, mint a társadalom egyéb rétegeiben.
De ez nem azért volt, mert a papok szerettek másokat besúgni, ellenkezőleg: mi sem állt távolabb tőlük, minthogy ártsanak embertársaiknak. Á, dehogy! A paptársak nem olyanok. Azért lettek közülük sokan ügynökök, mert őket jobban sanyargatta az elnyomó rendszer, mint másokat. A vasmunkásokat például egyáltalán nem sanyargatták. Dokumentumok sora bizonyítja, hogy alig múlt el nap, hogy az elmúlt átkos vezetői között ne hangzott volna el a következő párbeszéd: te, öreg, lenne kedved-e sanyargatni egy vasmunkást? Á, jött a választ, szerintem ma inkább papot sanyargassunk. És már indultak is, papot sanyargatni, miközben a vasasok élték a világukat. És azt is feljegyezték, hogy a meleghengersoron dolgozók között lévő besúgók például önként jelentkeztek, míg a papokat erőszakkal kellett rávenni, hogy működjenek együtt.
Vagy zsarolással.
De hát mivel lehetett egy pap elvtársat zsarolni? Állítólag voltak papok, akik nőkkel keveredtek szerelembe, meg még olyan is akadt, akinek gyereke született. Pedig nem is voltak szakállasok. Hacsak a nők nem.
Vagy a gyerekek.
De ez is magánügy, mondja az egyház. A papok között megbúvó ügynökök ugyanis csak a paptárs elvtársakról jelentettek, azok meg már régen megbocsátottak nekik.
A dolog el van intézve.
Pedig a levéltári adatok szerint a varrónők is csak a másik varrónőről jelentettek. Egyetlen olyan varrónőről sem tudni, aki mondjuk egy gyárigazgatóról írt volna jelentést. Ezzel szemben nem is egy olyan jelentés született, miszerint Gizike direkte tépi a cérnát, és Magdika fordítva varrja a gomblyukat. Mert így akarnak ártani a népi demokráciának.
És a nyelvtanárok is nagyrészt a kollégákról körmölték a jelentéseket. Kiss kollégáról például feljegyezték, hogy amikor a gyerekeknek a leggyakoribb magyar igekötőket magyarázta – be, ki, le, fel, meg, el át, rá, ide, oda, szét, össze, vissza – szándékosan kifelejtette azt, hogy fel! És ettől egy csomó gyerek máig úgy lett felnőve, hogy nem tudja, hogy a fel szócska az egy magyar igekötő. Ezért van, hogy azt használják igekötőnek: vazze’. (Próbáltam szalonképesen fogalmazni.) És az orvosok is csak saját magukról jelentettek, de őket sem kell háborgatni, már régen megbocsátottak maguknak. És az ügyvédek sem haragszanak már a másik ügyvédre, meg a sajtómunkások sem. A kiváló Semjén elvtárs nemcsak a szakállas buzikkal szórakozott: szerinte az is a liberálisokra szavazzon, aki azt akarja, hogy a gyermeke szájába marihuánás cigarettát nyomjanak az iskolában. Hát… nem is tudom. Ha már muszáj választani, akkor már inkább a marihuána, mint a pap bácsi micsodája.
Egyébként meg ez is tényleg benne van a liberálisok programjában. Rögtön a második oldalon, ezt írják: követeljük, hogy minden gyerek, kötelezően kapjon havonta legalább egy karton marihuánás cigarettát! És még: a tanárokat fel kell készíteni arra, hogy megtanítsák gyerekeket, hogyan kell a marihuánás cigit helyesen letüdőzni. Valamint: csak az kapjon családi pótlékot – útlevelet, oltási bizonyítványt, stb. – aki legalább két szakállas tanúval igazolja, hogy a gyereke elszívta az adagját!
Az egészben az a legszebb, hogy Semjén elvtárs elhiszi a saját hülyeségeit.
Gagyog, s ragyog!

Vagy itt van például Vikidál Gyula, aki szintén szakállas. Igaz, ő nem úgy szakállas, mint az SZDSZ-esek, és nem úgy szereti a gyerekeket, mint a Michael Jackson.
Na, ez a Vikidál is csak a zenésztársakról jelentett Dalos néven, azok meg már régen megbocsátottak neki.
A kiváló Gyula most úgy jön a képbe, hogy nemrégiben Pozsonyban járt, ahol a Déjà Vu nevű klubban okította a helyi fiatalságot. Elmondta nekik, hogy valójában mit is jelent a mostanság sokat emlegetett dákoromán elmélet. Azt jelenti, mondta két dal között Dalos-Vikidál, hogy a farkasnak nem két, hanem három gyereke volt: Romulus, Remus és Romanus. De mivel csöcséből (sic!) csak kettő volt, így Romanust az apja szoptatta. Innen a dákó elnevezés.
Ezt bírta elővezetni Vikidál Gyula Pozsonyban, fiatalokból álló közönség előtt, úgy is, mint echte ungarische keresztény konzervatív polgárember, a kettős állampolgárság és a jó erkölcs felkent papja. Aki azt szeretné, hogy tizenéves gyereke ilyen vicces módon tanulja a történelmet, az szavazzon Semjén elvtárs pártjára!

Föld S. Péter
5885

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Itt és most - közérdekü írások
· Írta: szerkesztőség


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Itt és most - közérdekü írások:
Vita a szexuális tévéműsorokról


Article Rating
Average Score: 3.66
szavazat: 3


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj és lépj be!
Belépés/Regisztráció: Klikk ide >> | 0 hozzászólás
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.00 Seconds