2018 April 27, Friday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20214738
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
OVTV
Posted on May 15, Tuesday, 17:00:00
Topic: Háttér - információk, tények
A múlt hét végén egy rendkívüli sajtótájékoztatón tudhattuk meg, hogy bővült a hazai média, a palettán egy újabb narancsszín jelent meg, de nem is akármilyen. A legnagyobb ellenzéki párt vezérének mindennapjait, dolgos hétköznapjait és családi hétvégéit nyomon követhetjük az OVTV-n, azaz az Orbán Viktor TV-n. A Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában politikai elemzők és bloggerek mondták el véleményüket a Fidesz új kommunikációs eszközéről.

Egyelőre két rövidfilmet láthat az, aki Orbán Viktor honlapján az OVTV-re klikkel: a brüsszeli kihelyezett elnökségi ülésről egy úti film, és a párt 19. születésnapjáról egy összefoglaló készült az új videoblogra, azoknak, akik nem elégszenek meg a híradók, internetes honlapok, és újságok képvilágával és tartalmával.

Bár az elképzelés a valóságshowkra emlékeztet, az OVTV főszerkesztője, Szabó Edina biztosított mindenkit arról, hogy show nem lesz, csupán a kulisszák mögé nézhetnek be az érdeklődők. A filmek havonta frissülnek, és mindig tartogatnak valami meglepetést. Az OVTV-t a látogatók is szerkesztik, hiszen az elnök on-line fogadóórákat tart, ilyenkor elsősorban a kormány döntéseire, reform lépéseire reagál a média névadója, Orbán Viktor.

A filmek készítője és vágója, Pesty László dokumentumfilm-rendező szerint egy korszerű néppártnak elengedhetetlen a digitális televíziózás akkor, amikor a felnőtt lakosság 22 százaléka rendszeresen internetezik. Nagyistók Tibor Klubrádió Mobil című magazinjának műsorvezetője úgy véli, egy jó videobloghoz két dolog elengedhetetlen: egy jó kommunikátor és exkluzív hírek. A Fideszt és elnökét ismerve mindezek teljesülnek. Gyulai Attila a Political Capital elemzője szerint az OVTV nem is a választóknak szól, csupán a párt belső kampányának része.

Még ha nincs is kihívója az elnökválasztáson Orbán Viktornak, szerepét újra kell pozícionálnia, és ennek eszköze az OVTV. Csupán érdekességnek megemlíteném, hogy már egy évvel ezelőtt arról lehetett hallani a sajtóban, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, blog-sikerén felbuzdulva, videoblogot is indít. A kérdés, hogy ezek után érdemes-e.

2089

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Háttér - információk, tények
· Írta: foszerkeszto


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Háttér - információk, tények:
OVTV


Article Rating
Average Score: 5
szavazat: 3


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj és lépj be!
Belépés/Regisztráció: Klikk ide >> | 1 hozzászólás | Search Discussion
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.


Re: OVTV (Pontok: 1)
Szerző: Geraldy Ideje: July 19, Sunday, 09:17:34
(Adatok | Üzenet küldése)
Hát...minek Orbán Viktornak OVTV?Hiszen a jobboldal minden rádiója,TV-je,Újságja ájult figyelemmel kíséri,kozmetikázza,felsőfokon kommunikálja újabb-kizárólag történelmi-megnyilvánulásait,tetteit.Orbán Viktor soha nem téved.Ha mellényúl,napokig lapítás követi,légyzúgás sincs a stúdiókban,fokozódik a szocik köpködése az újságokban.Bayer szarházizni kezd,sarkosan jelennek meg az újabb és újabb baloldali gaztettek.Az OVTV ezt überelni nem tudja.Ha nézői nem kapják meg a napi izgalomhoz és szörnyülködéshez elegendő adagot az ellenségről,úgyis elpártolnak onnan.A személyi kultusz csak adagolva érdekes,töményen visszataszító.A marketingesek máris gondolkodhatnak,hogy hogyan fejlesszék tovább a modern technika nyújtotta lehetőségeket.
- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.02 Seconds