2018 April 25, Wednesday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20208867
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Föld S. Péter: A Nagy Testvér figyel
Posted on July 28, Thursday, 10:00:00
Topic: Itt és most - közérdekü írások
A Processzorok Batthyány Köre körülhordozta nemzeti érzelmű tekintetét az országon. Azt vizslatta, hol vannak gondok, megoldandó problémák, egyszóval: hol lehetne még a mostaninál is többet segíteni? Szomorúan tapasztalta, hogy mindenhol rengeteg a probléma, Hunniában semmi sem megy jól, a lakosság kollektív öngyilkosságra készül, a huszonnegyedik órában vagyunk, vagy már valamivel azon is túl, ha lehet ekkora hülyeséget ép ésszel kijelenteni.
Föld S. Péter szatírája
A cikk teljes szövege... Katt ide!!!
Még több cikk az archivumban... Katt ide!!!


Először ők maguk sem tudták, hogy mit lehetne tenni, ezért a Processzorok Batthyány Köre – Vikidál Gyulával és Dobos Attilával kiegészülve – összedugta a fejét, hogy kiötöljön néhány, a nemzet megmentésére alkalmas gondolatot. Az erőfeszítés nem volt hiába való, előbb kipattant a Szent István-terv, majd annak egy alfejezete, amiből a napnál is világosabban kiderült: baj van a sajtóval.

Azt idáig is mindenki tudta, hogy baloldali és liberális túlsúly van, s ráadásul elég gyakran el is vetik a túlsulykot (bocs – a szerk.), de hogy mit lehetne tenni, az csak most, a nagy fejösszedugás után kezdett világossá válni. A média egészét szigorú erkölcsi felügyelet alá kell helyezni, állapították meg az időközben Pataky Attilával tovább izmosodott szellemi erők.

És ez még nem minden! Rövid tanakodás után úgy döntöttek, hogy a vétségek megtorlására létrehoznának egy felügyelő testületet, amely törvényi hatalmat kapna.

Sajnos, a közlés itt elakadt, további részletek egyelőre nem szivárogtak ki. Konkrétumok híján ezért csupán találgatni lehet, hogy a magas grémium miképp képzeli megtorolni a sajtóban előadódó illetlenségeket? (Kis liberális hazaárulás esetén még nem járna azonnal halálbüntetés, de háromszori baloldali nemzetre rontás után akár kerékbe is törhetik az elkövetőt. Ha pedig női sajtómunkás vétkezik, akkor akár az első éjszaka jogának visszaállítása is szóba kerülhet).

Rendjén is volna ez, meleg van, ilyenkor nemhogy az ember, de még a processzorok agya sem úgy működik, ahogyan kellene. Meg különben is: tudjuk, ez a veretes hülyeség nem minden előzmény nélküli. Pokol Béla anno még kisgazda színekben már vagy jó tíz évvel ezelőtt elővezetett hasonló ostobaságokat. Ő is a bal-liberális média-túlsúly miatt hánykolódott éjszakánként ébren az ágyában, pedig jobban tette volna, ha azért hánykolódik, hogy a fiatal demokraták idővel ne szalámizzák le a pártját, ami, kellő éberség híján, végül is megtörtént.
Ha Pokol úr a sajtó helyett inkább Orbán Viktor kezét figyeli – csak a kezemet tessék figyelni, hazudok! – akkor talán még ma is lennének kisgazdák, és nem kellene most a Fidesznek képviselnie őket a Parlamentben. Pokol Béla találmánya egyébként méltatlanul került a történelem Nagy Szemetesládájába: a kisgazda politikus ugyanis azt találta ki, hogy a sajtóban reklámozó cégek a hirdetésekre költött pénzt egyenlő arányban osszák el a jobb- és a baloldal orgánumai között.
Ez is szép gondolat volt, akár költő pennájára is kínálkozhatott volna, kár, hogy senkinek nem jutott eszébe akkoriban, hogy rock-operát fabrikáljon a bal-liberális média túlsúlyról. Ilyen körülmények között pedig csak remélni lehet, hogy a sajtó megregulázása után még marad muníciója a Processzorok Batthyány körének. Mert ha jól belegondolunk, lenne még min javítani: hogy mást ne mondjunk, az időjárással sincs minden rendben, nyáron nagyon meleg van, télen túl hideg, pedig jobban is el lehetne osztani, mondjuk úgy, hogy mindig egyenletes legyen a hőmérséklet. (És ne engedélyezzük az árvizeket, a betegségeket, tiltsuk be a szegénységet, mindenki legyen becsületes, és szeresse a másikat! A gyerekek pedig, tanuljanak jól az iskolában, legyenek tisztelettudók, és ha felnőnek, szavazzanak a jobboldalra.)

Úgyhogy, van elég dolga a processzoroknak, nem irigylem érte őket. Arról nem is szólva, hogy a hírek szerint újabban a brókerbotrányos Kulcsár Attila is a sajtóra veti vigyázó szemeit. Állítólag külön ügyvédi irodával figyelteti a személyével foglalkozó cikkeket, és egyéb híradásokat, s bár ügyvédje egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügyben, annyit azért elmondott: a védencéről szóló cikkek nagy része korrekt és fedi a valóságot, de vannak olyan sajtóorgánumok, amelyeknek írásai köszönő viszonyban sincsenek az igazsággal.

Hogy Kulcsár mit tervez a róla valótlanságokat állítókkal szemben, azt nem tudni, s miután nem szeretnénk a bizonnyal igazságos, ám annál szigorúbb processzori ítélőszék elé kerülni, ezért nem állítjuk, csak kérdezzük: lehet, hogy az állítólag még érettségivel sem rendelkező Kulcsár a Processzorok Batthyány Körének megbízásából figyeli a sajtót?

Föld S. Péter
4437

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Itt és most - közérdekü írások
· Írta: Bencsik Gyula


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Itt és most - közérdekü írások:
Vita a szexuális tévéműsorokról


Article Rating
Average Score: 1.24
szavazat: 50


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj és lépj be!
Belépés/Regisztráció: Klikk ide >> | 0 hozzászólás
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.01 Seconds