2018 April 25, Wednesday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20208847
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Heti Hetes: Aki gyagyára vette a figurát
Posted on September 04, Sunday, 20:34:55
Topic: Itt és most - közérdekü írások
Kalmár Mónika interjúsorozatában a Heti Hetes asztaltársaságából utoljára a műsorvezető, Jáksó László mondja el véleményét a tévéműsorról.
A cikk teljes szövege... Katt ide!!!
Még több cikk az archivumban... Katt ide!!!


Jáksó Lászlóval beszélget Kalmár Mónika a Heti Hetesről


Beszélgetőpartnerem Csiszár Jenő után került a moderátor szerepébe. A többiek hamar megkedvelték, mert „édes, helyes fiú”. Nincsenek sztárallűrjei, és egyáltalán nem tartja magát az asztaltársaság pótolhatatlan tagjának. Ennek ellenére ő az, akit soha nem „cserélnek”.

-Mi a szerepe a társaságban?

-Fura. Mindig kettős. Az egyik a műsorvezetőé, amely itt nyilvánvalóan nem jelent valamiféle főnökséget. Én vagyok az, akinek be kell osztania az időt. Ha úgy adódik, erőszakosnak kell lennem, hogy tovább tudjunk menni. Ugyanakkor viszont egy kicsi kis tanítvány is vagyok közöttük. Lesem őket, hiszen a gyerekkoromhoz tartoztak. Őket néztem a tévében, hallgattam a rádiókabaréban. El tudnám játszani, hogy ez nekem nem jelent semmit, de nem így van.

-Csiszár Jenő után hogyan fogadták a többiek?

-Ha egy korombeli fiatal bekerül a „nagy öregek” közé, ne azt méregesse, hogy ő már egyenrangú-e velük, mert meghülyül. Én sem ezt kerestem. Persze, befogadni sokféleképpen lehet. Az is befogadás, ha nem nyírják az embert, ha nem azt éreztetik, hogy na, húzzál már el innen, te… Ha ezt vesszük alapul, akkor igen, befogadtak. Már szinte az első pillanattól kezdve édesek, aranyosak, megengedők, várakozók voltak. Nem sürgettek. Farkasházy Teddy mondta, hogy teljesen mindegy, milyen vagyok, csak valamilyen legyek. Ekkor kezdtem a kétsoros hülyeségeket olvasni. Ebből jött az, hogy kissé gyagya leszek. De ez sem kimódolt póz nálam, hanem a személyiségem része. Lehet, hogy más közegben más jött volna ki, mint ahogy a rádióban is más jön ki.

-Szívesen felvállalja ezt a gyagyaságot?

-Miért ne? Iskolás koromban végig az osztály bohóca voltam. Én, a csúnya fiú, pálcika vékony, nagyon magas, szemüveges. Finoman szólva is előnytelen alkat. A lányok érdeklődésére nem tarthattam számot. És akkor találtam ki magamnak ezt a szánalmas, vicces figurát. Kikísérleteztem, hogyan a leghatásosabb. Ha bemegyek egy társaságba, miként tudom észre vétetni magam. Kellemes, pszichopata alkat voltam.

-Miért van az, hogy az Ön által mondott viccek nagy része a nemi szervek, a szex körül forog?

-Neeem, én most már próbálom ezeket visszafogni. De tény, hogy az elején elszúrtam. Vannak mindenkinek komplexusai. Nekem a gyerekkorom meghatározta a lányokhoz való viszonyomat. Nagyon jó barátnak tartottak, de hát én barátnőt szerettem volna! Huszonegy éves koromig kellett várnom rá. Amikor elkezdtem a televízióban szerepelni, azt találtam ki, hogy mivel én úgyis egy csúnya fiú vagyok, rájátszom erre. Hogy nőt akarok, meg ennyi nőm van egyszerre, és a többi. És aztán egyszer csak feltűnt, hogy megszaporodott a kérdés: de miért mindig a szex. Én erre válaszoltam jópofának tűnő dolgokat, aztán egy idő után rájöttem, hogy ez így önmagában vérunalom. Bármennyire is azt gondoltam, hogy jópofa, vidám vicc, inkább minősíti az embert, és korántsem úgy, ahogy én vártam. Tény, hogy a lehetőségeim megváltoztak, de hát én nem akartam bárkivel… Csak flörtölgettem úgy, mint korábban, amikor úgysem jött össze semmi, most meg naponta ketten is ajánlkoztak. Úgyhogy változtattam.

-Mennyire tartja cserélhetőnek a társaság tagjait?

-Semennyire. Van egy csapat, nemcsak ez a hét ember, de egy szűkre szabott alapcsapat, amelynek a tagjait várják és elvárják a nézők. Az itt-ott felbukkanó Heti Hetes-klónok nem működnek.

-Vajon miért nem?

-Bizonyára meg lehetne csinálni máshol is, csak talán ugyanezekkel az emberekkel. Magamat nem számítom közéjük, persze. Szerintem még én vagyok az, aki leginkább cserélhető.


3760

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Itt és most - közérdekü írások
· Írta: Foszerkeszto


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Itt és most - közérdekü írások:
Vita a szexuális tévéműsorokról


Article Rating
Average Score: 4.71
szavazat: 28


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj és lépj be!
Belépés/Regisztráció: Klikk ide >> | 0 hozzászólás
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.02 Seconds