2018 April 27, Friday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20214691
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Diurnus: Morvai Krisztina ráripakodott Hernádi Juditra
Posted on February 27, Wednesday, 09:00:00
Topic: Itt és most - közérdekü írások
Gyöngéd válogatás Bayer Zsolt, Csontos János, Ugró Miklós és Tőkéczki László lovagias írásaiból Morvai Krisztina kitámadta Hernádi Juditot, mondván: „gyalázkodik” a Heti Hetesben.


Merő vádaskodás a levél - színpadi kellék - cukorkával megszórva. Ha Morvai Krisztinának Hernádi szereplése a Heti hetesben gyalázkodás, akkor alighanem fogalma sincs saját, jobboldali publicistáinak hangvételéről, a Heti hetesről pedig hallomásból értesül, s egyszer egy évben látja… A Népszava „Így írnak” rovatából szemlézek a kitűnő jogász asszonynak kis kóstolót jobboldali szerzők fenekedéséből – s még csak nem is a vastagjából. Íme:

Bayer Zsolt egyszerűen csak legazemberezi a miniszterelnököt. Ha pedig jól értem a többest, nem szeretné, ha a jobboldal bárkinek is megbocsátana. Tessék: „2006 szeptembere óta nem lehet képviseleti demokrácia Magyarországon. Egyetlen gazember zárójelbe tette az egészet… (…) De legalább bármi megtörténhet. (…) Szánjuk őket, és imádkozzunk értük, és ne bocsássunk meg…” (Magyar Hírlap, 08.02.13.)

A Magyar Nemzetben (08.02.13.) Csontos János azt hiszi, a baloldal titkos szerve a „Magyarok Nyilai”, s a Magyar Gárda is talán baloldali provokáció, mert csak a baloldalnak használ. Neki ugyanis „túl átlátszó” a Magyarok Nyilai, mert az előbb „egy Hír Tv-s műsorvezetőt ver meg” (nota bene: Csintalan Sándort! – D.) és nem nagyon hisz „a különféle uniformisos gárdák spontán fellépésében sem”, hisz az csak a „minden tekintetben vesztésre álló hatalmi klikknek” van hasznára. „Nem (…) az amorális elitnek a hatalomhoz való görcsös ragaszkodásáról van-e szó most is?” Logikus: Gyurcsány alapította a Magyar Gárdát, de legalábbis Ő a zászlóanya.

A Magyar Hírlapban Bayer Zsolt február 23.-án Rákosit is, meg a Nagy Imre 1953-ban leállította kitelepítést is Gyurcsány Ferenc nyakába varrná! Íme, kedves Morvai Krisztina:

„A hortobágyi birkahodályba telepítették a nemzetet, aki meg túlélte, annak kínáltak segédmunkát és portási állást. Kik? A szellemileg és mindenhogyan saját szarukba szakadtak… Lehetne itt történelmi kiegyezés. Tudod, hogyan? Úgy, hogy leüljük. Vonuljunk kéz a kézben a cellába… Te leülöd, ami jár az egész eddigi életedért, én pedig leülöm a magam felelősségét abban, hogy te miniszterelnök lehettél a hazámban.”

Tőkéczki László ajakán a legúribb kifejezés: „pofátlan politikai hazudozás.” Sajnos, Hernádi Judit vele sem konkurálhat. A Magyar Nemzet február 23.-i számában Kiss Péter amerikai interjúja ürügyén mond rettentő meggyőző szavakat arról, hogy „magyar Auschwitz” nincs és nem is volt, legföljebb voltak antiszemita, szadista magyarok is. Szerinte ugyanis Kiss Péter „Annyit sem tud, hogy a vidéki magyar zsidóság deportálásának idején – 1944. március 19-e után – hazája már a nácik által megszállt ország volt. S bár voltak – sajnos – bűnös, szadista, antiszemita magyarok is, de nincs magyar Auschwitz (…) Kiss elvtársat mindez nem zavarja, hiszen Kiss elvtársat Gyurcsány elvtárssal együtt régóta jellemzi a pofátlan politikai hazudozás.” Megjegyzem Tőkéczki László pontosan tudja, miről van szó. Történész, nyilván mindenben ilyen alapos. Bizonyára olvasta R. Braham mindkét idevágó, monumentális művét. És eszébe se jutna „pofátlan politikai hazudozással” vádolni Brahamet.
HOZZÁSZÓLNI EHHEZ A CIKKHEZ A LAP ALJÁRA "GURÍTVA LEHET!


Az Archívumhoz katt ide

A Pallas Páholy - Klubháló Fotóalbumhoz katt ide!

4471

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Itt és most - közérdekü írások
· Írta: Foszerkeszto


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Itt és most - közérdekü írások:
Vita a szexuális tévéműsorokról


Article Rating
Average Score: 1.57
szavazat: 7


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj és lépj be!
Belépés/Regisztráció: Klikk ide >> | 1 hozzászólás | Search Discussion
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.


Re: Morvai Krisztina ráripakodott Hernádi Juditra (Pontok: 1)
Szerző: Geraldy Ideje: July 19, Sunday, 09:35:26
(Adatok | Üzenet küldése)
Morvai Krisztina azóta már magasra tört.Kultúrált hangnemben,intelligenciáját csillogtatva igyekezett megnyerni az emberek tömegeit egy általa fémjelzett új világhoz.400 ezer ember felelt igennel "megnyerő"szavaira,megdönthetetlen igazságára.Így hát nemcsak Hernádi Juditra ripakodhat rá,hanem minden-tőle eltérően gondolkodó-emberre.Krisztike már majdnem orbáni magasságokban lebeg a hívek előtt.Megengedheti magának,hogy"kis metszett farkincájukkal"történő játszadozásra hívja fel az amerikai magyarok egy csoportját-s ott ül az EU parlamentjében-megengedeheti magának hogy libatolvajozzon,hazaárulózzon-hol is hallottam még ezeket?-mert azt tanulta,hogy ebben az országban mindent szabad.No nem,nem mindenkinek.Kordont sem bonthat a közember büntetlenül!Hát ha igaz,hogy összenő ami összetartozik,ha a stílust nézem,talán szét sem szakadt.Új irány meghírdetői,magukat értelmiséginek tartott pillanatemberkék:kizárólag az Önök stílusában folytatott diskurzust értik?Csak az az elfogadható?
- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.04 Seconds