2018 April 22, Sunday

Legyen a kezdőlapom!

KÖZÉLETI TÁRSASÁGOK SZABAD HÁLÓZATA
Főoldal · Témák · Letöltések · Saját Beállítások · Fórum · Top 20 · Archívum · Eseménynaptár · 
Arcél - kortársaink arcképcsarnoka A közelmúlt fontos eseményei!Háttér - információk, tényekItt és most -  közérdekü írásokOlvasólámpaBudapest
Postánk
Időjárás
Lapajánló
Ütköző
Szavazás
Médiabox
Esszék
Fotógaléria
Választás
Kultúra
EU hírek
Könyvespolc
Vitasarok
Blogháló
Kincsestár
Év-Napok
Választási
hangulatjelentés
Örökzöldik
Horoszkóp
NolBlog
Pályakezdők
CzeNaSav
TOVÁBBI ROVATAINK
Eseménynaptár
Meghívók
Magyar Posta Zrt.
GNL: 68 akkor és azóta
Soha többé ...
ROMA CHARTA
Cigánykérdés 2009-2010
KÉK VIRÁG NYILATKOZAT
PP-Klubháló Fotóalbum
Miniszterelnöki Hivatal támogatásával
Nyugdíj , nyugdíjreform

NYUGDÍJHELYZET
Eü Európában
Lapzsemle
Történetek Polgárról
Nyögetek
GMO
Vitasarok
Esszék
Ütköző
Szabadegyetem
Rózsa András
Kisember a nagyvilágban
B L O G H Á L Ó
Felhasználók Blogjai
Fórum
EU-Hírek
EP Hírlevél
Év-napok
Kincsestár
Kaján Naptár
Örökzöldik
Könyvespolc
Klubok
Pallas Páholy 1993
Pallas Páholy Egyesület dokumentumai
Fotógaléria
Klubháló FM
Audio-video

KÖNYVRENDELÉS

Új Alapszabály

Amiket ajánlunk

Amiket ajánlunk
A NÉPSZAVA HÁZHOZ JÖN
Ha már hajnalban olvasni akarja,
ha elfogyott az újságosánál,
ha régi példányt keres,
vagy épp' messze jár a világban,
itt mindig megveheti a napilapot
Ha csak mazsolázna belőle,
itt cikkenként is vásárolhat

Médiabox

Magyar Diplo

Linktár

Belépés/Regisztráció
Felhasználónév

Jelszó

Új tag ITT regisztrálhatja magát.

Számláló
Összesen
20190008
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 szeptember 1

Támogatóink


Amiket ajánlunk

Impresszum
Lapigazgató-főszerkesztő: Dr. Gáspár István
Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László
Főszerkesztő helyettes: Böjte József
Főmunkatársak: Bodor Pál,  Marik Sándor,  Szekeres István.
Technikai szerkesztők: Gáspár Péter,  Prikrillné Erős Ildikó.
Munkatársak:Balogh Zsuzsa, Bereczki Gaby, B. Kiss Andrea, Busi Eszter, Buzdor Gabriella, Czehelszki Levente, Cserháti András, Dolhai József, Fehér Attila, Gáll Róbert, Gellén László, Hadas Bianka, Havasi Zsófia, Kalmár Mónika, Kálnai Anita, László Anett, Matey István, Mészáros Tímea, Nagy Attila Zoltán, Nagy Zsófia, Perje Sándor,

Kordiagnosztika

  
Soha többé ...: Kik a felbujtók?
Posted on July 08, Tuesday, 11:00:00
Topic: Háttér - információk, tények
Lássunk világosan!
A Szociális Charta 2008 felhívása


Köztereinken az elmúlt években jól szervezett, eszközökkel látványosan felszerelt, erőszakot sugárzó és alkalmazó félkatonai alakulatok jelentek meg. A hozzájuk csapódó, pár száz emberrel időről-időre feldúlják civil és közéleti mindennapjainkat, rontják hazánk hírét, elterelik a közvélemény figyelmét megoldatlan szociális gondjainkról. A történelemből jól ismert közveszélyes és rettentő ostobaságot akarják felmelegíteni, mi szerint a szociális problémák gyökere a faji kérdés, bajaink okozói az „idegenek”, az „idegenszívűek”, a „nem magyarok”.

A Szociális Charta az egyetemes humanizmus értékeinek nevében visszautasítja és elítéli ezeknek a kísérleteknek minden formáját, és harcol ellenük!

Követeljük a mindenkori kormánytól, hogy a mindenkori ellenzék egyetértésével a törvényes eszközök összes lehetőségét kihasználva, derítse fel, kik állnak felbujtóként e szervezett provokációk mögött, és milyen anyagi forrásokból táplálkoznak a rohamcsapatok. Csak így tudhatjuk meg, kinek használnak ezek a provokációk, kik a haszonélvezői ezeknek a hazánk jó hírét kockáztató, honfitársaink döntő többségét viszolyogtató jeleneteknek.

Lássunk világosan! A tiltakozás után ez az első lépés!


Szociális Charta 2008


HOZZÁSZÓLNI EHHEZ A CIKKHEZ A LAP ALJÁRA "GURÍTVA LEHET!2845

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Háttér - információk, tények
· Írta: foszerkeszto


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Háttér - információk, tények:
OVTV


Article Rating
Average Score: 4.18
szavazat: 11


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj és lépj be!
Belépés/Regisztráció: Klikk ide >> | 3 hozzászólás | Search Discussion
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.


Re: Kik a felbujtók? (Pontok: 1)
Szerző: GNL (spiritual@t-online.hu) Ideje: July 08, Tuesday, 11:18:24
(Adatok | Üzenet küldése | Journal) http:///www.elsokotetmuhely.hu/almamaster.html
Igen, ez a helyes hozzáállás - nem baloldali-jobboldali ügy, mindenkinek érdeke, akinek fontos, hogy Magyarország demokratikus jogállam maradjon, és nem lehet, nem szabad hagyni, hogy akár sunyi számításból, akár valami rosszul értelmezett szabadság-felfogásból, akár  - mondjuk ki, kényelemből, vagy gyávaságból - szemet hunyjanak a politikai erők ÉS az állampolgárok a szélsőjobb és a politikai alvilág által gerjesztett, csupán erőszakos hajlamaikat kiélni kívánó elemek garázdálkodjanak. És ki kell kényszeríteni a határozott állásfoglalást azokból a politikusokból, pártokból is, akik mellébeszélnek, sumákolnak, csúsztatnak. Igen vagy nem?Re: Kik a felbujtók? (Pontok: 1)
Szerző: e-Vita Ideje: July 08, Tuesday, 17:52:04
(Adatok | Üzenet küldése | Journal) http://e-vita.blog.hu
"a mindenkori kormány, hogy a mindenkori ellenzék egyetértésével" - nos, akor ez alapján aligha reménykedünk. Talán majd a fidesz uralom alatt. Neki esetleg lesz olyan ellenzéke, amilyet ez az ország megérdemel.Re: Kik a felbujtók? (Pontok: 1)
Szerző: Koosanna Ideje: July 08, Tuesday, 22:22:36
(Adatok | Üzenet küldése)
Mit is követelünk?


Részemről azt követelem, hogy a budapesti rendőrfőkapitány józanul elemezze a kialakult konfliktushelyzetet, minden összetevőjét és a közöttük levő összefüggéseket, aztán mérlegelje a megoldásokat. Legyen több megoldási javaslata a hozzá tartozó következmények fölvázolásával. Hogyan járjon el a rendőrség, ha engedélyt adott meleg felvonulásra (mert joguk) és tudja, hogy a kurucinfo és elv-társoldalai erőszakra (nem joguk!) hívják fel az „egészséges magyarokat” és a leghangosabb „egészséges emberek” nevét és lakhelyét is ismeri.
Ha úgy döntött, hogy a konfliktus lokálisból nagyobb méretűvé (országos hatású és/vagy politikai jelentőségű) nőtt, jelentse az országos rendőrfőkapitánynak, hogy kompetenciáját meghaladja az ügy kezelése.

Ha az országos rendőrfőkapitány sem tud (úgy véli, nem tud) intézkedni, jelentse az igazságügyminiszternek és a miniszter járjon el: adjon egyértelmű utasítást, kérje a Nemzetbiztonsági Hivatal bevonását és vonja le a következtetést: a BRFK és az ORFK főkapitányai a ­ csak és kizárólag ­ törvényben előírt követelményeknek képesek-e megfelelni? Ha igen, biztosítsa őket arról, hogy a politikai és egyéb támadásoktól megvédi őket. A miniszterelnök, a miniszter, a rendőrfőkapitány határozottan, törvényesen járjon el és ezért vállalja a felelősséget, személyében is!

Mert  a jogállam lényege az, hogy a közigazgatás, a hatóság működését törvények szabályozzák és szolgái (miniszterelnöktől a polgármesteri hivatal referenséig) ezen törvényeket kell alkalmazzák és érvényesítsék (tekintet nélkül a különböző más szempontokra)!

A politikai pártok vezetői, tagjai, a társadalmi szervezetek vezetői és tagjai, az egyház és a szakszervezet, és mindenki más pedig írjon Chartát, szervezze meg a társadalom civil védelmét az általuk használható eszközökkel, politikai-erkölcsi normáik szerint a rasszizmus, a nyilas-náci mozgalmak ellen. Hozza a társadalom tudomására, hogy sokszorosan nagyobb a demokrácia „tömege”, mint az ellene gyülekezőké!

Ez utóbbit aláírom!
koósannagizella

- www.klubhalo.hu - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata cím:1054. Budapest, Alkotmány u. 15. Telefon/Fax: 06­/1/311-8027 e-mail: szerkesztoseg@klubhalo.hu Lapigazgató-főszerkesztő:dr Gáspár István a Pallas Páholy-KLUBHÁLÓ Egyesület titkára.


Általános főszerkesztő helyettes: Zöldi László, Főszerkesztő helyettes: Böjte József, Főmunkatársak: Bodor Pál, Marik Sándor, Szekeres István. Technikai szerkesztők: Gáspár Péter, Prikrillné Erős Ildikó,  Rendszergazda: (Vincze, Czibóka és Dracsay Bt., e-mail: info@vcd.co.hu)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.07 Seconds